Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2014 09:00 - За Калерги и неговият план
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3441 Коментари: 10 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПЛАНЪТ КАЛЕРГИ копирано от: http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/search/label/%D0%A3%D0%9D%D0%98%D0%A9%D0%9E%D0%96%D0%90%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%95%20%D0%9D%D0%90%20%D0%91%D0%AF%D0%9B%D0%90%D0%A2%D0%90%20%D0%A0%D0%90%D0%A1%D0%90
Планът Калерги е един план за геноцид, разработен през 1923 г. от мелезът Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi.

image
Заедно със своите партньори масони, които са прокурсори и идейни създатели на Европейския съюз, с цел да се унищожи Европа и бялата раса. Това унищожение, според този план, трябва да се осъществи чрез насърчаване на културното многообразие, което е първата стъпка към диктатурата на една глобална държава, както и чрез масивна цветнокожа имиграция от Азия, Латинска Америка и Африка. След това, смейсвайки се расово, ще се получи една пасивна раса от мелези - раса добре опитомена, предсказуема, раса от индивиди със слаб характер и с нисък коефициент на интелигентност. Тази новосъздадена смес, ще се управлява вечно от еврейския аристократичен елит на базата на нисшия ум, който ще доминира в съзнанието на индивидите, като така ще им се попречи да се бунтуват и дори да не подозират, че са контролирани. Този план, както е посочено в 28 дипломни работи, е вдъхновен от човешкото господство над животните, които поради тяхната ниска интелигентност не могат да се разбунтуват никога.

СТАРТИРАНЕ НА ПЛАНА КАЛЕРГИ

Според новите икономически стандарти и глобализацията, икономическата инвазия вече се е случвала много пъти и правителствата нямат намерение да я отхвърлят, колкото и голяма и задълбочена да стават тя. И в същото време насърчават расово кръстосване с цел постигане на изтреблението на бялата раса в света. Това не става в Азия, Африка или в страни, където няма инвазия на емигранти, това се случва само в бели страни. Инвазията, преоблечена като напредък, благотворителност, хуманизъм, братство, социална справедливост, равенство и др., е престъпен и безмилостен план да се унищожи Европа.

ЕСЕНЦИЯТА НА ПЛАНА

Според първите писмени манифести, издадени между 1923 и 1925 г., в Плана Калерги се предвижда евреите дойдат на власт първо в Европа, а след това в световен мащаб. Планът се базира на утопичната представа на еврейския расизъм, отнасяща се до "най-висшата раса-евреи" (Herrenrasse). Herrenrasse, израз, използван от Адолф Хитлер за описване на арийската раса, е използван също и от Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi, с цел да се затвъри на еврейския суверенитет в Европа и по света. Също така терминът "еврейска благородна раса" се използва постоянно. С цел създаването на тази еврейска империя, Планът Калерги се обявява за премахване на правото на самоопределение и последващо обезличаване на народите посредством масова миграция или заради вътрешно раздробяване чрез сепаратистки движения.

Пример могат да бъдат "етническите" каталонски или баски форми на сепаратизъм. За да може Европа да да се управлява от евреи, стремежът е населението да се превърне смесени народи от расово еднородни групи от мелези, получени при пълно смесване на расите. На тези мелези се приписват всякакви на нисши човешки качества като жестокост, подлост и т.н., като тези качества трябва да се създадат преднамерено и са от съществено значение за осигуряване на превъзходството на евреите. Много преди Хитлер   Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi е споделял виждането си за висока степен да духовност и интелигентност на бялата раса, особено на скандинавската подраса, но  за разлика от Хитлер, не се е стремил към нейното издигане, запазване и укрепване, а е искал нейната гибел. Поради тази причина, Планът Калерги се стреми към смесване на расите, защото в мелезите се елиминират талантите и специфичните най-добри характеристики на която и да е чиста раса. В Плана, единствено на мелезите е дадена положителна оценка, защото те могат лесно да бъдат манипулирани, за да може юдеите да дойдат на власт .

Днес, ние откриваме друга дума в американските медии, когато става дума за колонизиране на Афганистан и Ирак, един друг, от многото признаци, които показват какви семена са покарали от плана Калерги. Терминът “Nationbuilding” означава нещо като изкуствено създаване на националности от ръцете на човека. Ако разгледаме идеите, залегнали в плана Калерги, отнасящи до смесването на кръвта на хората от различни раси, ще намерим големи познания, свързани с развитието и размножаването на расите, като те в някои пунктове съвпадат удивително точно с изследванията на Дарвин, а след това и с непреработените расови теории на Третия райх. Съвременната генетика, представена основно от страна на Израел, която може да различи чрез ДНК анализ евреите от техните братовчеди-арабите, потвърждава знанията застъпени в Плана Калерги, но без да е в състояние да изясни произхода на тази мъдрост.

image
РИЧАРД НИКОЛАУС КОУДЕНХОВ-КАЛЕРГИ

Richard Nikolaus Eijiro Graf Coudenhove-Kalergi /роден в Токио на 16.11.1894 - и починал в Schruns,Vorarlberg, Австрия на 27.06.1972/ е един австрийски-японски политически и геополитически деец, който през 1923 г. публикува манифест наречен “Pan-Europа”, с който се полагат основите на Международния Паневропейски съюз, а заедно с него и на Движението Pan-Еuropa. Това е предисторията на Европа от Маастрихт и на Европейския съюз, както и техният главен режисьор-създател, на престъпния "Plan Kalergi".

Калерги създаде понятието "Пан-Европа" и "Пан-Европейски" в смисъл на "Обединението на всички европейски нации в рамките на една държава". Допълнителната цел на плана е етническо трансформиране на Европа чрез интегриране на различни раси и култури, които са чужди на континента, като по този начин се образува една космополитна, мултикултурна смесена раса.
Син на австро-унгарския дипломат конд Heinrich Coudenhove-Kalergi (автор на книгата “Идиосинкразия на антиземитизма”) и на японката Mitsu Aoyama, той получава докторска степен по философия от Университета във Виена и работи като журналист и редактор в списание "Пан-Европа". Признат е за основател на първото общонародно движение за Обединена Европа.
След манифеста, издаден през 1923 г., той публикува най-важната си работа на тема "Борбата за Пан-Европа" (1925-1928) в три тома. Неговите идеи повлияват на Аристид Бриан в речта му пред форума “Общество на народите” на 8-ми септември, 1929. След анексията на Австрия към Германия, Калерги избягва във Франция през 1938 г., а след това в Съединените щати през 1940 година. Там преподава в университета в Ню Йорк до 1945 г., когато отново се връща във Франция. В САЩ публикува своя труд "Кръстоносния поход за Пан-Европа" през 1944 година.

След завръщането си в Франция, той основава Европейския Парламентарен Съюз. На конгрес на Съюза през 1947 г. (8 - 12 септември), е защитавал идеята, че създаването на голям пазар, със стабилна валута (Euro), е правилното средство за Европа, за да възстанови своя потенциал и да заеме мястото, която съответства сред нациите.

През 1950 г. Coudenhove-Kalergi е първият човек получил наградата “Карл Велики”, присъдена му в германския град Аахен, за това че "допринесъл за разпостраняване и утвърждаване на идеята за Обединена Европа и мира." Произходът на тази премия е с начало 19 декември 1949 г., когато един търговец от град Аахен, д-р Kurt Pfeiffer , основава културен кръг с името на "Crown Legentium Aquensis", предназначен за насърчаване на диалога между политици, учени и културни дейци от цяла Европа. След това обявява създаването на премия на името на император Карл Велики, живял през осми век, който е живял в резиденцията си в Аахен.

Тази награда му се е присъдила на принос, оценен като "разбиране и развитие" на обществото в Западна Европа, а също и в услуга на "човечността" и "световния мир". За получване на наградата, претендентът е трябвало да има принос в областта на литературата, науката, икономиката или политиката. Неговото награждаване се е провело в Залата за Коронации в сградата на общината в град Аахен, след което е имало три речи, едната от кмета на града, другата е похвала от специален гост и третата-от получателя на наградата. Името на наградата не е случайно, тъй като повечето представители на Европейския Елит, както и политици и много актьори са потомци на император Карл Велики.
Сред удостоените с наградата са Конрад Аденауер, Уинстън Чърчил, Пол Херни Спаак, Робърт Шуман, Салвадор де Мадариага, Хуан Карлос I, Хенри Кисинджър, Франсоа Митеран, Хелмут Кол, Роджър Шутц, Фелипе Гонзалес Маркес, Тони Блеър, Бил Клинтън, Валери Жискар д"Естен, Йоан-Павел II, Жан-Клод Юнкер, Хавиер Солана, Ангела Меркел, Жан-Клод Трише, Волфганг Шойбле.
Знамето на движението Пан-Европа. Напомнят ли ви за нещо кръста и звездите?

image

Калерги беше начело на заговор, който заплашваше поминъка на народите на Европа. Още през 1923 г. и преди своите братя, масоните, тази тъмна личност обяви, че Европа ще бъде доминирана от "аристократичната еврейската раса". За тази цел, европейците трябва да "кръстосат" с черните и азиатците така, сякаш става дума за животни. Чрез тази "кръстоска", Coudenhove-Kalergi е очаквал да се постигне човешко същество от по-нисък клас, без характер и лесно за управление от страна на държавата. Сред най-ранните му последователи намираме чехословашките политици Tomбš Masaryk и Edvard Beneš, както и банкера Макс Варбург, който е станал спонсор с първите 60 000 марки.

Австрийският канцлер Monsignore Ignaz Seipel, а по-късно и австрийският президент Karl Renner, са първите председатели на движението "Пан-Европа". Калерги е посочвал също, че висши френски политици подкрепят негово предложение за потискане на немския реваншизъм. По този начин френският министър-председател Edouard Herriot и неговото правителство, като британските лидерите на всички политически формации и включително редактора на в.”Times”, Noel Baker, попадат в машинациите на заговора. Накрая, дори успява да привлече към своята кауза и Уинстън Чърчил.

През 1926 г. Калерги изнася някои лекции от Съединените щати и убеждава американската общественост във важността на план си за поглъщане еврейска Европа.
Тук ние виждаме двама нови негови последователи: френския външен министър, Aristide Briand и германският канцлер Stresemann. През същата година, но малко по-късно става чешкия геноцид с 300000 судетските немци, а Едвард Бенеш, е назначен за почетен председател. В този момент, почти непознат, Калерги също преговаря с Мусолини за ограничаване правото на самоопределение на австрийците и по-нататъшно насърчаване на победоносните народи през Първата световна война, но не успява в това.

От дългия списък на най-популярните политици на ХХ век , ние трябва да обърнем особено внимание на Конрад Аденауер, на бившия испански министър на правосъдието Риос, както и на Джон Фостър Дълес (USA). Без да се спазват основните принципи на демокрацията и с помощта на вестниците "Ню Йорк Таймс" и "Ню Йорк Хералд Трибюн", Калерги представя плана си на Конгреса на САЩ. Презрението му към принципа на народно управление се вижда ясно от една негова фраза през 1966 г., която е в стила на неговата следвоенна дейност:
"През следващите пет години Паневропейското движение ще преследва основно тази цел: чрез мобилизиране на парламентите на отделните държави, да се принудят правителствата да изградят Pan-Еuropa". С помощта на Робер Шуман, френският министър на външните работи, Калерги успява да изземе от управниците на германския народ контрола над производството на стомана, желязо и въглища и да постави тези немски индустрии над националния суверенитет на Германия. Тогава се появяват и други имена: Degasperi , предателят, унищожил самоуправлението на Южен Тирол и Пол-Анри Спаак , белгийският лидер на социалистите, който се преструвал, че искат да бъде сключен мир между французи и германци с посредничеството на наследниците на Клемансо-идеологът измислил плана за Версайския геноцид.
През 20-те години на 20 век, основния цвят на знамето на Европейския съюз е син. Калерги има водеща роля в създаването на мултикултурна Европа и ограничаването на изпълнителните функции на парламентите и правителства на отделните европейски държави. Това е очевидно и до днес и се изразява в издаването на "Наградата Куденхов- Калерги " на канцлерът Хелмут Кол, като форма на благодарност отдавана към следовниците на този план, а така също и като похвала и ласкателството към вдиния масон и европолитик, министър-председателя на Люксембург- Жан-Клод Юнкер.

Калерги се е обявил в подкрепа на "пацифизма", който изисква мир между народите, но същия този мир допуска насилие от страна на еврейската власт. Единственото, което е направил е да подкрепи една декларация за равенство на хората пред закона, но това е били така, само докато тогавашната съдебна система бъде премахната. Тогава той нарича това премахване "несправедливо отстраняване на неравенството", което е фарс. Завземането на властта от страна на "еврейската благородна раса" се постига именно благодарение на “равенството на расите”.
След това   евреите консолидират своя суверенитет спрямо неевреите, наричайки така получената разклика с името “справедливо неравенството”.

Също така те не обичат законите и клаузите, които защитават някоя отделна страна, както и изискванията, свързани с това, когато става въпрос за атака на суверинетат и независмото положение на другите хора. Калерги е обявавал, че хората не могат да управляват сами себе си и следователно трябва да бъде обявен за Новия Световен Ред. С глобалното премахване на реалната истинска демокрацията в смисъла на тази дума, евреите казват ,че имат за цел да донесат мир, култура и храна за цялото човечество, което е очевидна измама. Курса към "щастлив живот" на човечеството можел да бъде воден от тази "благородна еврейската раса.", според Плана Калерги. Той се е хвалел, че евреите са лидерите на социализма, комунизма и капитализма, с което потвърждава мнението на нацистите и фашистите по същия този въпрос.

Голямото еврейското влияние в американското правителство или разузнавателни служби е лесно да се провери. По този начин, 37% от членовете на НКВД (съветската тайна полиция) са принадлежали към еврейската етническа принадлежност, особено в случая сред висшето командване, въпреки че, като цяло в тези идеологии, евреите са били малцинство. След като той предложил плана си и се похвалил пред еврейските лидери за него, в рамките на комунистическите държави, болшевиките са убили милиони политически врагове. Планът е предвиждал да се концентрират в ръцете на "еврейската висша раса" - "барут, злато и мастило". Тези ключови думи се появяват много преди Хитлер да излезе на световната политическа сцена. Като цяло, тези думи потвърждават еврейската жажда за власт, тъй като до тогава е имало само оплаквания срещу антисемитите. Сега нека да проверим, доколко неговите планове са били реализирани.

image

В момента на бялата раса е едва 8% от населението на света, от които 2-3% са жените в детеродна възраст. Без да се взема под внимание насърчаването на абортите, година след година бялата раса става все по малобройна и изчезва.

14 април 2003 г. в Хофбург, Виена, се срещнаха бившия германски канцлер Хелмут Кол-носител на Ордена Калерги и Ото фон Хабсбург, за да отпразнуват заедно осемдесетата годишнина на движението "Пан-Европа", основана от Richard Kalergi .Ото фон Хабсбург, ръководител на династията на Хабсбургите до 1 януари 2007 г., стана почетен президент на Международния паневропейски съюз след Coudenhove- Kalergi, който носеше тази титла до смърт си през 1973 година. Последният президент на Европейския съюз от 2004 г. - Alain Terrenoires е директор на Пан- Европейския съюз във Франция. Съюзът има няколко клона в много европейски страни, а неговия секретариат се намира в Мюнхен.

Някои известни членове на Движението “Pan Еuropa” са Алберт Айнщайн, Зигмунд Фройд, Tомас Ман, Франц Верфел, Салвадор де Мадариага, Шарл де Гол, Аристид Бриан, Конрад Аденауер, Франц Йозеф Щраус, Бруно Крайски и Жорж Помпиду. То е забранено нацистите в Германия през 1933 г. и отново е легализирано след Втората световна война. Тогава един малък откъс, събрал най-важните идеи на Плана Калерги.
Barbara Lerner Spectre има една-единствена цел- унищожението на бялата раса. Barbara Lerner Spectre (родена 1942) е еврейка родена в САЩ, която подема една расова кампания срещу шведите в частност и европейците като цяло, с цел насърчаване на културното многообразие и демографския геноцид.

Действия срещу Европа

Тя е ревностен активист на ционисткия расов шовинизъм. Барбара е лидерът на "Пайдея", Европейския институт за еврейски изследвания в Швеция, организация, финансирана от правителството на Швеция и фондация Валенберг за насърчаване на еврейската идеология сред неевреите/гои/. Този институт е част от организация, наречена "Единна Швеция", която управлява и насърчава културното многообразие (културен марксизъм) срещу европейците в собствената им родина.
В едно интервю тя казва:
"Мисля, че има възраждане на антисемитизма в този момент в историята. Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна и мисля, че ние, евреите, ще бъдем част от старта на тази трансформация, която трябва да се случи. Европа няма да бъде монолитна общество, както беше в миналия век. Евреите ще бъдат в средата на всичко това. В Европа ще стартира масивна трансформация. Сега навлизаме във време на мултикултурен режим и евреите ще бъдат гледани с негодувание, заради нашата лидерска роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее."
Евреите открито признават "водеща си роля" по въпросите, които преобразяват Европа етнически чрез мултикултурата, водейки белите европейци към изчезване. Те искат да се сложи край на генетичното наследство, наследствеността и расовата хармония в Европа, като заявяват, че без тяхната намеса "Европа няма да оцелее." В същото време яростно защитават генетичното и културно наследство на евреите и Израел, отхвърляйки за себе си условията, които самите те налагат на други нации.

Пример за това е двойния стандарт на медиите, контролирани от евреите е насърчаването на отворени граници едновременно с инвазията на имигрантт. В същото време, има и други медии само за евреи, (както в Испания има списанието за хомосексуалисти). Евреите в тези специализирани медии, проповядват срещу неевреите в Израел и денонсира браковете на евреите с неевреи, за да се запази "еврейската раса" както в Израел, подкрепяйки съществуващата забрана за брак в Израел на евреите с не-евреи и др.

В нашите страни ние имаме право да съществуваме.Кой би помислил, да запълни Китай или Япония с негри или Нигерия- с индианци. Казват, че индианците са подложени на дискриминация в страните на белите. “Нормално” било местните жители да са в страната си, но те не трябвало да се замислят дали да приемат или не чужденци, изгонени от своята нация - тази е стратегията на евреите.

Превод: Миоджералвомбо
Гласувай:
16
01. divna8 - Започвам да се замислям сериозно, ...
20.01.2014 09:27
Започвам да се замислям сериозно,
дали някой през 2-рата Световна война
не е бил на прав път, но с погрешни методи?!

Ще прочета по-обстойно като се върна!
Поздравления за попадението, Бвен -
при теб винаги има елемент на изненада,
в най-добрия смисъл за мен - сериозна информация,
за сериозни хора, които могат и да се посмеят, ако има над какво :)))
цитирай
2. batogo - !!!:)))
20.01.2014 09:42
Има един вечен Вселенски закон за причините и последствията... Всеки изживява това, което сътворява... Каквото сееш, това жънеш... Холокостът беше просто едно последствие от еврейската мания за богоизбраност и за управление на живота и света...
цитирай
3. bven - На 1: Каквото и да е знанието ни в момента, Дивна8, явно предстои коренна промяна -
20.01.2014 15:04
да научим скривани отдавна истини и да разберем кои сме и на къде сме тръгнали (ако желаем, разбира се). Иначе колелото на историята се върти, но по спирален път - нагоре! и кой каквото е избрал за своя живот!
Поздрави и хубав ден ти желая!
цитирай
4. bven - На 2: batogo, за Вселенския закон има още да се убеждаваме...
20.01.2014 15:07
Холокост - един факт, изкуствен като цялата история след ВСВ. Чии интереси обслужва? Кой нарежда куклите на сцената? Това са важните неща за всеки човек!
Поздрави!
цитирай
5. stela50 - Този път наистина ме изненада, Бвен ...
20.01.2014 15:48
Богата информация, непознати за мен факти,
имам нужда от още един прочит... размисляйки,
нещата си идват на мястото през годините,
разбираме кои сме и накъде вървим ...
Поздрави за поста !
цитирай
6. bven - На 5: Имаме нужда от отрезвяване, Стела!
20.01.2014 19:13
Благодаря и хубава вечер!
цитирай
7. shaffi - добър вечер, интересен материал,
20.01.2014 22:29
за първи път чета подобно нещо...и аз ще се върна да си го прочета по-обстойно..не случайно са се случили събитията през XX в.Поздрави!
цитирай
8. kasnaprolet9999 - Интересен материал, как са го из...
20.01.2014 23:49
Интересен материал, как са го измислили само и въпреки много пречки по пътя си са близко до реализацията. Ужасно е откъдето и да го погледнеш.
цитирай
9. bven - На 7: Здравей, shaffi. Аз също като теб попадам за първи път на такива жестоки факти,
21.01.2014 17:43
но по-добре е да знаем какво се е случило и какво може да се случи. Камбаните бият! Време е за събуждане и отваряне на очите !
Поздрави!
цитирай
10. bven - На 8: Невена, материалът е сериозен и иска много размисъл.
21.01.2014 17:46
Когато се знае един факт, може да се предвидят и други факти и действия. Засега само имаме наблюдения. Но само с гледане промени не настъпват.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 12445285
Постинги: 2586
Коментари: 13091
Гласове: 36109
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава