Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2014 09:00 - демографският процес
Автор: bven Категория: Политика   
Прочетен: 3747 Коментари: 8 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Известният сегашен процес, познат като геноцид срещу бялата раса е планиран демографски процес, който има за цел да се намали или премахне бялото население на света. Геноцидът срещу бялата раса, който е напълно спокоен и тих, се прави чрез политики и социално инженерство, водещи до намаляване или премахване на бялата раса. Спадът в раждаемостта, легализация на абортите като практика в голям мащаб, феминизъм, приемане на хомосексуализма, масовата имиграция от не-бели хора към бели държави като тест за планираната инвазия и въоръжена съпротива, насърчаване на културното многообразие и расов микс, са условия, които сериозно намалиха процента на бялото население от последните десетилетия. Това доведе до сериозна демографска и етнографска криза.

Това престъпление се наказва с международна конвенция на ООН, определено като геноцид, т.е. всеки опит за премахване на цяла или част от една етническа група. Няма нужда да се насилие, тъй като расовия микс води до изчезване на групата на бялата раса.Геноцид означава всяко от следните действия, извършвани с цел да се унищожи изцяло или частично която и да е национална, етническа, расова или религиозна група:
а) умъртвяване на членовете на групата.
б) причиняване на сериозни телесни или душевни повреди на членовете на групата.
в) умишлено налагане на групата на условия на живот, целящи физическото му унищожаване изцяло или отчасти.
г) налагането на мерки за предотвратяване раждаемостта в рамките на групата.
д) насилствено прехвърляне на деца от групата на друга група.
“Конвенция за преследване и наказване на престъплението геноцид, ООН, член 2, 1948”

Демографската криза

За една страна по-важно е състава и разпространението на човешкия капитал, а не нейните суровини или тяхното качество и количество. Всички аспекти на една нация- икономиката, културата , производителност , политика, външни работи и др, в крайна сметка разчитат на жените да раждат деца. Когато това не става, всичко друго се проваля. Така всички общества, на които не се гарантира съществуването на биологичния субстрат, умират. Едно общество може да оцелее при война, глад, мор, суша или природно бедствие, но не може да оцелее при промяна в генетичния код.
Ако една икономическа система е в криза, ако бедствие разрушава един град или политически режим пада, всичко, което може да се определи като нещастие и зло за една страна е преодолимо, но не и деформации в генетиката на народа на тази страна. Манталитета, характера, самоличността на народа се намират в кръвта. С други думи, хората не оцеляват поради деформацията на оригиналните си характеристики или изчерпване на своя генофонд.


image

Налице е демографски проблем на Запад. Този проблем е в това, че няма деца. Капиталистически корпорации пристъпиха напред и казаха: "докарайте хора отвън". Не би ли било по-лесно да бъде насърчавано на раждането със съответната политика? Не е ли по-лесно подкрепата на семействата, възнаграждението за работа на домакините, правото да бъдеш майка-да бъдат стимулирани на практика чрез някакво възнаграждение от държавата, вместо внасяне на хора с друга генетика отвън? Да, това би било по-лесно . И не е нужно да говорим за проблемите, които сега са предизвикани от групите-чужденци, които мразят държавата, която ги храни до смърт.Тези проблеми са икономически и предизвикват престъпността.

Вярата и насърчаването края мултикултурализма с дава като резултат "расизма" и реалността е, че той се изостря. Оказва се, че причините за расизма, дискриминацията и на различните етнически конфликти се случват, ако всяка група хора живеят в собственото си жизнено пространство, но без утопичните идеали за "прогресивна " расова интеграция. Проблемът е, че всичко това няма да увеличили приходите на собствениците на "пазарите", т.е. малка група порода от хора-паразити. Определено последните не толкова обвиняват имигрантите колкото икономическа система, която сами са създали и която трябва да насърчава имиграцията. Прогнозата е неустойчива : малка част от младите работещи ще трябва да издържат с тяхната работа за по-голямата част от пенсионерите. Оздравителната мярка, предложени от "пазара" - внос имигранти в изобилие, се оказва по-лоша от болест.

Британски актьор Джон Рис-Дейвис, който играе ролята на "Гимли" във филма на Питър Джаксън-Властелинът на пръстените, казва за европейската демографска ситуация в интервю през 2004 г., следното :
"Има демографска катастрофа, която се случва в Европа и никой не иска да говори за това и никой не смее да говори за нея, защото се страхуват да не обидят хората расистки. Ние, разбира се, трябва да се отнасяме с уважение. Но има и културни различия ... През 2020 г. , 50 % от децата в Нидерландия под 18 години ще бъдат мюсюлмани ... И не забравяйте, това е свързано с разпадането на нацията. Европейците не раждат деца. Популацията на Германия в края на века ще бъде 56% от това, което е сега. Населението на Франция - 52% от това, което е сега. Населението на Италия е под 7 милиона души ... Мисля, че Толкин казва , че някои поколения ще бъдат предизвикани. И ако не отговорят на това предизвикателство, те ще загубят своята нация. Това е истински резонира в мен. Подкрепям традиционната бяла култура ... Да погребвам кариерата си по същество, давайки тези интервюта е болезнено. Но мисля, че има някои въпроси, които изискват честни отговори."

Британския актьор Джон Клийз, известен като един от шестимата членове на комедийната група "Монти Пайтън", каза следното в интервю, след като бе попитан за етническите бунтове настъпили през 2011 г.: Не съм сигурен какво се случва във Великобритания ... какво се случва в Лондон, защото в Лондон вече не е английски ... Ние сме най-космополитният град в света! ... но не се чувствам англичанин. Един мой приятел от Калифорния дойде за повече от два месеца на гости, ходи по улица Road King и ме попита: "Къде са всичките британци?"Аз казвам, аз уважавам различните култури, но когато "култура-майка"изчезва така, както сега става, аз се замислям: "Е, какво става?"

Преброяването през 2011 г. показа, че в Англия бялото население представлява по-малко от 90 % от населението. От своя страна, броят на имигрантите се е повишил с 3 милиона за 10 години, докато в Лондон белите са станали малцинство, съставляващи 44,9% от всички лондончани. В момента, във всяка целева страна, раждаемостта е под 2,1% , което е минималното количество, необходимо за населението да се поддържа . Ако скоростта е по-висока, населението се увеличава. Ако скоростта е по-ниска , населението намалява. И ако скоростта на възпроизводство се поддържа ниска, с течение на времето, в крайна сметка нацията изчезва. Резултатът е средна раждаемост 1,3% за периода 2009-2010. Това означава, че броят на смъртните случаи в повечето бели страни по света надвишава на броя на ражданията. Тази демографска ситуация не е била никога след епидемията от чума, опустошила Европа през четиринадесети век. Освен този основен фактор за оцеляване на населението, също трябва да бъде споменат факторът на жизнено пространство, т.е. територия, която се обитава само от една група, която споделя общо биологично наследство, култура и предци. В началото на ХХ век е имало няколко страни със 100% бяло население. Въпреки това, към момента не съществува нито една таква страна в света.

image

В допълнение към епидемиите от чума, по рано Европа, преживяла вече няколко демографски кризи, причинени главно от войни, се е опитвала да преодолее проблемите си чрез насърчаване на раждането и майчинството. Например, след завършването на Първата световна война, Франция започва да дава награди за майчинството на жените, с цел да имат деца. Днес, след катое необхдодимо раждането на все повече деца, Франция е спокойна и правилата са следните: майките не трябва да се женени, нито дори е нужно да знаят френски език....

Днес повече от всякога трябва да се забави унищожаването на бялото население на Европа. Според самата ООН , населението на Европа ще намалее с повече от 90 милиона души през следващите 50 години. Демографите са спрели да смятат, че раждаемостта ще се върне предишното ниво в близко бъдеще. Употреба на контрацептиви е достигнала рекордни нива и жените печелят повече, отколкото мъжете, така че мнозина предпочитат да развиват своята професия и след това да създадат семейство, ако изобщо създадат. В допълнение-двойки, които възнамеряват да създадат семейство, чакат по-дълго време, за да имат първо дете. Невъзможността на възстановяване на раждаемостта изправя европейците пред големи трудности. Събирането на средства за пенсионните фондове става все по трудна работа, затова, за да се поддържа положителен баланс с цел да се избегне катастрофа, правителствата предприемат стъпки, като например повишаване на пенсионната възраст, повишаване данъците и увеличи и улеснение на имиграцията, била тя законна или незаконна.

От 1970 г. насам, около 30 милиона бели деца са били абортирани в САЩ , а 45 % от жените в тази страна нямат деца. Днес, белите жени в детеродна възраст съставляват само 2% от населението на света. Според Бюрото за преброяване на САЩ, бялото население на тази страна скоро ще бъде малцинство. Първоначално, САЩ са били съставени почти изцяло от белите хора. Днес тези бели представляват 67% от населението на САЩ . Ако тази тенденция се запази, през 2042 година процента на белите хора ще бъде доста под 50%.
САЩ са добър пример за това как може да се унищожи първоначалната идентичност на един народ чрез имиграция и смесване на расите. Според някои генетици, след 100 години червенокосите ще изчезнат, а след 200 години няма да има хора с естествено руса коса. Съществуват мнения, че опасността от изчезването на "русия ген" или "червения ген" е фалшиво преувеличение, а изявленията по този въпрос-псевдонаучни и измама.Тези мнения се позовават на теорията, според която тези рецесивни гени могат да бъдат пропуснати през няколко поколения и да се проявят много рядко, така че въпреки, че блондинките и червенокосите лица действително намаляват, изчезването на тези гени било невъзможно. И все пак истинската загриженост не е толкова много, че изолираните гени или характеристики биха изчезнали временно, а дали изобщо ще има лица, които наследяват тези гени и характеристики в природата.

При тези изразени мнения на някои учени-генетици не се отчита настоящия експоненциален спад на населението заради смесване на расите, имиграцията и ниска раждаемост. На 3 септември 2000 г. вестник Guardian публикува статия, озаглавена “Краят на белия свят” , където се твърди, че бялото население ще бъде малцинство в САЩ и Европа до 2050 година. Текстът първоначално се отнася до "демографския спад" в Калифорния, където през 1970 г. процентът на белите калифорнийци е 80 %, а през 2000 г. е намалял до 49,8% от населението, като в момента е много по-малък процент. В същата статия се посочва, че тази ситуация ще се разпространи в Съединените щати, което в крайна сметка ще доведе до сериозни вътрешни напрежения, водещи до сепаратистки процеси на расова-етническа основа в близко бъдеще. Той цитира думите на британския лидер на националната партия Ник Грифин , който казва , че "всеки човек под слънцето има правото на дом , както и правото да оцелее самостоятелно. Ако прогнозата е, че индусите ще се превърнат в малцинство в Индия през 2100 г., тогава никой не би се поколебал да нарече това геноцид ".

Геноцид в Южна Африка

След падането на апартейда през 1994 г., повече от 38 000 бели хора са били измъчвани, изнасилени и убити в геноцида на омраза срещу бялата раса, същата, която е основавала тази страна и създала възможности за труд, образование и лекарски услуги на чернокожото население.
Южна Африка е водеща в света по процент на убийства на глава от населението.Тази ситуация не получила медийно отразяване . Сред черните там съществува и песен, наречена “Застреляй Бур” , съдържаща фрази като "Убий фермера!". Юлиус Малема е пял песента на обществени места, което е свързано с убийството на Юджийн Тербланш на 3 април 2010 г. Няколко опозиционни партии призоваха Julius Malema да спре да пее тази песен, насочена срещу бялата раса.

Политически и икономически причини

На корицата на списание Тайм, се вижда текста: " Живот без деца : Когато искаш да имаш всичко, това означава да нямаш деца"-това е памфлет, написан от еврейската и феминистка журналистка Lauren Sandler, насочен към бялата публика.

Глобализацията е мотивирана от финансовата каста, търговците, медиите, големите собственици на бизнес, банкерите, публичните търговски дружества, бизнес лидерите, медийни магнати и ръководители на неправителствени организации. Обединяване на бялата раса, която е в основата на западната цивилизация, особено на средните и нисшите класи на Европа и "селяндурите" американци, е единственият многонационален социален блок, който при определени условия, може да бъде в състояние да оспори икономическа хегемония и политиката на плутокрацията. Етнически идентичности, особено западняците, се възприемат като пречка за плановете за глобализация, защото те са бастион на стария реакционер в естествения ред на нещата. Много култури и много народи са трудни за овладяване от кастата на интернационалистите. За това те измислят хиляди сценарии, всеки със своите правила, но водещи към една култура на глобално общество, което лесно може да бъде контролирано. Интернационалистите фалшифицират ценностите и нагласите, за да се задълбочат индивидуалните слабости и по този начин да се продължи посоката към тотална глобализация на света. Така, че глобализацията има за цел систематичното и агресивно разпадането на самоличността на всички народи на планетата. И въпреки че за расови хомогенизиране се изисква много време, хомогенизирането на всякакви идеи и характер, е в напреднала фаза. Затова хората мислят по един и същи начин навсякъде и имат сходни цели. Масовата имиграция в последно време служи добре за целите на хомогенизиране на човечеството и това, според плана за глобализация, е длъжно да доведе до сериозни социални конфликти в близко бъдеще .

image

За някои анализатори е ясно, че глобализацията определено цели за премахване на бялата раса и колонизиране на третия свят. Социалните инженери знаят добре, че, в крайна сметка, икономиката на третия свят е безполезна за обществото, образованието, здравеопазването, манталитета и културата на на глобалното общество, тъй като гените, чувствата и инстинктите винаги има последната дума в геополитиката.Също така съществува огромна разлика в гените и коефициента на интелигентност между народите от Третия свят и белите хора. Европа трябва да загуби своята идентичност, смесвайки се с африкански и ориенталски народи и да се превърне във "втори Китай", за да има евтин труд и евтино пушечно месо за грубата и безсърдечна месомелачка на капитализма. Хората са достатъчно умни, за да поддържа системата с работата си, но са глупави и лишени от достатъчно въображение, за да яде лакомо, без да обръщат внимание на това, което се случва в земята на тяхната страна, без да се интерсуват в какво се превръща народа им и техния собствен дух. Северноамериканската нация трябва да изчезне и да се разтвори, за да се роди на маса от испанци и афро-американски, като да работят при унизителни социалните условия, но имащи разрешение да слушат една посредствена музика като регетон, всеки уикенд, за да останат доволни. Австралийците следва да попаднат в опитното поле на Източна Азия, Латинска Америка също се претапя и смесване с някои трудности и пречки, заради уникалното жизнено пространство там, но все пак процеса върви напред. Бурите, които страдат от етническо прочистване в този момент, трябва да бъдат унищожени чрез геноцид, например, когато Нелсън Мандела умре. Бавно, демографския процес, стартирал от Третия свят, завинаги ще преобрази лицето на Запада и света.

Бялата раса не е пригодена да живее в условия на социален и екологичен дъмпинг. Когато бялата раса е претърпявала някои ужасни условия по-рано, тогава тя като цяло се е увеличила, защото се е мобилизирала и се е борила. Повечето социални и граждански размирици са били по инициатива на бялата раса. През цялата история на бялата раса, много пъти е имало премахване на паразитите, може би защото това е било състезание, при което паразитите са придошли в по-големи размери. В момента ние се нуждаем от огромна и скъпа инфраструктура на набавяне на храна и зрелища за бялата раса, за да стане тя лесна за експлоатация. Това група от бели хора, която не се вписва в новия социален модел за един свят, в които нещата все повече се променят и все повече условията се влошават.

Бялата раса има повече инициатива и е с по-богато въображение, по- творческа и по-дисциплинирана от другите раси. Тя е наследила много силно рационално и логично мислене и има тенденция да задава твърде много въпроси. Отново, за да се преодолеят тези качества, е нужна огромна мрежа от медии, които да дават такава информация, че тези качества на белите хора да изчезнат веднъж за винаги. Бялата раса разполага с културното наследство, художествено наследство, генетичен код, история и др. Вдъхновението, идещо от миналото издига белите хора над условностите на материалния свят и ограниченията на околната среда. А хората, които са намерили начини да се подхранват духа си, отивайки "отвъд ", по-скоро са склонни да умрат, отколкото да изпаднат в робство. Въпреки това, поради условията и защитните механизми на “цивилизованото общество”, сред бялата раса има по-голям брой индивиди, които са умствено изостанали отпадъци от еволюционения ход, в сравнение с другите раси, без значение на историческия факт, че тя е дала и най-много гениални хора. Ако някой ден може да се роди гений, който да е в състояние да събуди масите и да ги организира в борбата срещу глобализацията, шансовете той да бъде бял е голям.

Психологическото манипулиране на бялата раса е скъпо. То изисква да се инжектира успокоителен спам, за да се неутрализира мисленето и духа на белите хора по двадесет и четири часа на денонощие и да се поддържа на огромен медиен цирк. Образователните системи трябва да бъдат кастрирани и да бъде опитомен белия човек чрез религия, закони и идеологии.
Социалната манипулиране на другите раси е много по-евтино: лакомства, пари и нисък клас удобства служат, за да ги съблазнят и погубят. Това е очевидно и това именно се случва в страните от Третия свят и Източна Азия. Хилядолетия са били нужни, за да се укроти бялата раса, но в Китай има достатъчно пари, за да отворите кранчето така, че хората да загубят ума си и да се хвърлят в ръцете на Потреблението. В Третия свят това нещо е още по-прост : на светещи магазини, сгради и обекти, музика и наркотици, вършат тази работа не само сред едно поколение. Ето защо, според плановете за глобален световен ред, всички раси трябва да бъдат премахнати, но е особено бялата раса трябва да се разтвори, защото тя е най-опърничава и неподатлива на заробване.

Единствената социална група, която ще оцелее в тази бъркотия, е може би такава група, чиито членове практикуват разбирането за себе си, но не проповядват на другите ожесточен расизма, кръстосвайки се само с хора от собствената си група. Останалото е предопределено да се потопи в една безлична маса от говеда, удобна за клане, свят от роби и началници, които мечтаят за глобализация. Следва да се добави , че мултикултурализмът в края на краищата ще генерира уникална култура, която по никакъв начин няма да обединява масите, с изключение на едно нещо- на общата им зависимост от глобалната мрежа.

Ролята на евреите ционисти
Книгата “Сбогом Европа” на Gerd Honsik, описваща "Плана Калерги", геноцид, така както е мотивиран от еврейския расист.

Декларация на един равин в Унгария
Предварителния наказателен план се потвърждава и от изявлението, направено от един равин на Унгария през 1952 г.:
"Може да се каже със сигурност, че последното поколение на белите деца, влизат в числото на хората, за които се отнася на нашия план. Сред задачите на нашите комисии се има такива, които контролират насаждането на расови предразсъдъци , принуждавайки белите жена да се омъжат за хора на тъмните раси и белият човек да се ожени за черна жена. Тогава бялата раса ще изчезне, тъй като смесването на расите означава край на белия човек и тогава нашия най-опасен враг ще остане само в спомените ни. Когато това стане, управлението на богатството ще бъде наше и нашата раса ще владее цялата вселена безспорно. Нашата интелигентност ще бъде в състояние да доминира навсякъде над цветните раси. Всички научни открития на белия човек ще се обърнат срещу самия него. В пресата и радиото ще се излъчват нашите желания, а продуктите на тежката промишленост като оръжия и други материали ще се обърнат срещу него. Ние ще запазим еврейските обреди и обичаи като привилегия, за да укрепваме нашата управляваща класа и нейните закони. На никой евреин няма да бъде разрешено да се жени извън нашата общност, нито да приема чужди сред нас. Сред нашите интереси във Вашингтон е приемането програма за значително индустриално развитие на страните от Третия свят и ние ще направим това, което е необходимо, за да може след време бялата раса да не е в състояние да се противопостави на огромни маси от хора от Третия свят, които ще имат техническо и индустриално превъзходство. , Трябва да се насърчи разоръжаване на белите цивилни граждани и насърчаване на масовата имиграция на цветни елементи сред белите народи."
Декларация на равина на Унгария пред Съвета за Спешна Сигурност на Европейските равини, 12 януари 1952 година. Цитирано от Traian Romanescu в книгата му ”Traiciуn a Occidente”, глава XXI : Запушването на белите.

image

На 17 декември, 2008, атлантически агент, "френския" президент Никола Саркози, каза пред студентите от Висшия Политехнически институт, че смесването на породата на французите и по-специално на европейците като цяло, "не е опция, а задължение ". Той каза още, че "ако на французите не се смесват с другите раси по свое желание, тогава ще бъде необходимо република и правителството да прибегнат до по-строги мерки със сила. Определението "решение за задължително смесване на расите" на Саркози е геноцид, съгласно международното право. Това показва плановете за открит геноцид срещу френския народ, т.е. срещу бялата раса във Франция. Въпреки това , Саркози проповядва това за пример, защото самия той е юдеин, женен за еврейка на име Сесилия, която се похвали, че няма нито една капка френска кръв в жилите си. След като Саркози се разведе с нея, за да се ожени за Карла Бруни, която еврейската преса гордо нарича"жена с еврейски произход", Сесилия се е омъжила повторно за друг евреин, а синът на Саркози се ожени за друга еврейка. Т.е. евреите искат запазването на своето етническо наследство и го правят свободно, но проповядват точно обратното за други нации, посредством взискателни комбинирани методи. Франция, както и поголямата част от Европа, е исторически изградена чрез присъединяването на различни европейски бели народи, но не е създадена чрез смесване на расите с цел"универсалност", както обработва Саркози своята аудитория, лъжейки че масовата имиграция е била държавна политика. Защо Саркози говори също за "културно многообразие" и за "кръвосмешение" е ясно, както е ясно и защо говори за биологично - расова промяна на етническия състав на Франция. За да се следи за тези действия и да води своята правителствена програма, служеща на ционистките планове за унищожение на Франция като култура и за да реализир геноцид за белите французи, Саркози обяви назначаването на Yazid Sabeg , един мюсюлманин, който през 2008 г. изрично каза: "Аз говоря арабски и съм мюсюлманин , и въпреки че няма да се откажа да бъда френски гражданин, в никакъв случай с нито един елемент на самоличността ми". Действия на Саркози да представлява нарушение на Конвенцията срещу геноцид, , чиито член е Франция, така че Саркози е виновен за геноцид срещу френския народ, така както това понятие е определено от Конвенцията, затова той трябва да бъдат наказан от Световния съд, нещо, което едва ли ще се случи.

Евреинът–марксист Tim Wise е създател на понятието “позитивна дискриминация”, криейки своите еврейски корени и представяйки се за човек от бялата раса. Той се определя като "бял антирасист" и прилага "тактика за инфилтриране" в общността на бялата раса, с цел да се създаде някаква обективна картина на своите леви и либерални позиции срещу това, което той нарича "Правото на Белите". Той е автор на огромно количество материали срещу белите хора в Европа, материали с подчертана антиевропейска насоченост, всички написани на базата на несъгласието си с понятието "Привилегии на Белите", което също сам е измислил. Д-р David Duke е описван като "един от най-ярките гласове на нашето време", критик на “белия национализъм” и защитник на правата на евреите. В книгата си”Белите като мен”, той пише: “Един мислещ син на привилигированата раса трябва да бъде застъпник на каузата за лишаване на американо-европейците и чрез своите правилни действия трябва да се бори срещу “привилегиите на белите”, именно за да запази правата на еврейското малцинство.

image
Професорът по история от Масачузетския колеж по изкуствата, еврейския комунистически агитатор от САЩ и противник на белите европейци, Ноел Игнатиев , открито се обявява за "премахването на бялата раса". От 1990-те години до средата на 2000 г. , той издава весник, наречен "Race Traitor" , който има за цел да "премахне бялата раса". Според вестника, ключът към решаването на социалните проблеми на нашето време е да се премахне бялата раса. Но да се изпълни тази задача, дори и в частична форма ще бъде трудно, защото “бялото” влияние прониква на всяко обществено равнище, национално или в чужбина. Ноел Игнатиев проповядва премахването на бялата раса с всички възможни средства. Предателството на “бялата раса”, според него, е лоялност към човечеството. Неговата официална теория е не да бъде претопена расата на белите, а да бъде унищожена.

Медиите използват отричат сравняването на расите, като нещо дискурсивно. Това е психологическо средство за развитието и постигането на геноцид над белите хора. В този смисъл, отричането на съществуващите разлики става под формата на отричане на съществуването на нациите, включително и на европейските селища , с бяло население. Отричането на очевидните разлики между расите е първата стъпка за унищожението.

Раждаемостта в Европа от 1955-2009 , са маркираните в червено индекси, които са под минималната примелива граница за просъществуване на бялата раса:

image

Ционистки евреи като Голда Меир, отричат ​​съществуването на палестинския народ, за да оправдае Палестинския геноцид, който Израел и е извършил през последните години.

Точно както евреин Ноел Игнатиев публикува своите теории срещу белите, така и ционисткия еврейски антрополог Джаред Даймънд изтъква, че сравнение между расите "всъщност не съществува", тъй като "те са една социална структура", допълвайки, че "не съществува генетична основа за сравение на расите". Въпреки това, в статия в списание ”Smithsonian”, Даймънд изрази ентусиазма си от стартирали анализи чрез ДНК изследвания в Израел, които да установят кой е наистина евреин. Според него, ДНК не може да установи разлики между европейци, азиатци, американски индианци, африканци и палестинци, но "слава Богу", самата ДНК може да идентифицира евреи... И ДНК можела да различи притежателите на уникалното състояние и те били само и единствено евреите, без значение дали те изповядват юдаизма като религия или не. А от своя страна такова изследване на ДНК, можело да обоснове отказ на основното право на съществуване на други народи...

В тази връзка д-р Дейвид Дюк, споделящ идеите на Ноел Игнатиев, задава следния въпрос: “Е, мисля за това: Ако наистина вярвате, че вашите хора не съществуват, като отделна раса и националност, то няма да има много причини да ги защитавате, нали?”

Съгласно международното право за атака или геноцид, се приемат нанесени вреди на генотипа или етноса по всеки възможен метод, т.е.чрез оръжия за масово унищожение, или чрез мирно социално инженерство. За геноцид са отговорни както преките изпулнители, така и тези, които насърчават или финансират геноцида, било то политици, активисти, банки или работодатели.

Операция Maнтра

е практическа политическа стратегия, чиято основна цел е да се покаже на обществеността и в съзнанието на хората, геноцида, извършен или извършащ се срещу бели хора. Основата на тази техника е в постоянно повтарящи се съобщения, специално проектирани за целите на борбата с двойните стандарти, дискриминация и негативни предразсъдъци към белите хора и общества. Тази стратегия е създаден от политически активист Робърт Уитакър, която гтойнарече "Mantra" като метафора или аналогия с функцията на мантрите, използвани в древните традиции от арийските общества в Индия.

Въз основа на собствения си политически опит по време на администрацията на Роналд Рейгън, стратегията "The Mantra " на Робърт Уитакър се изразява в последователно постоянно повтаряне на посланието. Това е доказана стратегия, която може да предизвика промяна на нагласата на хората, спромяна на идеите за пряко или косвено подпомагане на всеки геноцид.Този обмен на идеи и парадигми може да бъде постепен, предизвиквайки това, което е известно в психологията като прозрения. Един внезапен поглед за реалността може да бъде опит, описан като "премахване на превръзката от очите", така че да се осъществи повишаване на съзнанието, което води до промяна в поведението на субектите. И тази промяна се отразява не само на съзнанието за себе си, но връзката на човека с останалите хора. За да се обясним това можем да използваме понятията за "спящи хора" и " будни хората". Расизстите срещу белите хора не са наясно с това,т.е. лицето, което не разбира въпроса е като човек, който е заспал, но не знае какво сънува и вярва, че това, което сънува е реалност. Ето затова, само когато се събуди, може да осъзнае, че това, което съм сънувал не е реално. И това е необратим процес , т.е. не можете да се върнете към предишното съзнание , защото няма смисъл.

Страни от Персийския залив въведоха медицински изследвания при даване на визи, с цел недопускане недопускане и "откриване" хомосексуалисти, за да се предотврати влизането им в страната.Това важи за която и да е арабска страна от Залива, според правителствен източник на Кувейт (AGCC). В съюза на страните членки на AGCC, който включва Бахрейн , Кувейт , Катар , Оман , Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства, се считат за незаконни хомосексуалните действия. Тази позиция има за цел закаляване на общественото здраве , според д-р Yousouf Mindkar, директор в Министерството на здравеопазването на Кувейт.

Това, което той каза за вестник Al Rai в Кувейт е следното: "Здравните центрове изпълняват рутинни медицински преглед за оценка на здравето на чужденците , когато те влизат страните AGCC. Въпреки това, ние ще вземем по-строги мерки, които да ни помогнат да открием гейове, на които се забранява влизането в Кувейт или в някоя от държавите- членки на AGCC". Хомосексуалистите и физически лица от"третия пол" могат да бъдат открити чрез клинични тестове по време на рутинен медицински преглед за издаване на виза, " заяви директорът Юсуф Mendakar .

"Трети пол" е общ термин, използван в страните от Персийския залив да се позоват на транссексуални и хора с разстройство на половата идентичност. Най -високопоставеният официален представител добави, че на човек, който се идентифицира като хомосексуалист, се поставя щампован печат "негоден" върху медицинската доклад, термин, който често се използва от хора, които не успяват да минат медицински тестове. Това автоматично дисквалифицира заявлението за виза. Ричард Лейн, от групата защитници на гей-правата “Stonewall”, заяви: "Тези предложения са не само безполезни, но в противоречие с международното право за правата на човека. Много държави от Персийския залив са направили огромни усилия , за да се насърчат като международния бизнес. Техните ръководители трябва да се замислят за дългите и трудни мерки за изпълнение за напред, които ограничават свободата на движение. Тези ръководители искат да се забрани на най-добрите таланти в правенето на бизнес да посещават региона просто заради тяхната сексуална ориентация." Тези, които участват в хомосексуални актове в Кувейт, ако са под 21 години, могат да получат присъда лишаване от свобода до 10 години. По-рано този месец, във вестник Оман бе спряна една статия, която се счита за пропаганда на хомосексуализма според Би Би Си. Незаконно е да си гей в 78 страни, докато лесбийството е забранен в 49. Пет страни предвиждат смъртно наказание за хомосексуалисти. Това са Иран, Саудитска Арабия, Судан, Йемен и Мавритания.

Превод: Миоджералвомбо (
изт.:http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/search/label/%D0%A3%D0%9D%D0%98%D0%A9%D0%9E%D0%96%D0%90%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%95%20%D0%9D%D0%90%20%D0%91%D0%AF%D0%9B%D0%90%D0%A2%D0%90%20%D0%A0%D0%90%D0%A1%D0%90)


Гласувай:
20
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. socialismus - Съжалявам, че останах с 2
07.01.2014 10:43
а bven tatiana стигна ли до 2.1 ?
цитирай
2. stela50 - Поздрави, Бвен !
07.01.2014 15:23
Интересно ми беше да прочета представения материал.
Въпреки смяната на стойностите и объркването
на много понятия и действия в съвременния свят,
развитието следва определена логика и обяснение...
Всяка манипулация е скъпа, унищожаването на една раса,
която и да е тя е престъпление... всички нации, всички
хора имат право на избор и свободен живот, стига да не
объркват този на другите. Дълга и сложна тема...
Вярата в доброто и красивото не трябва да се губи
в сложността на съвременното общество и по пътя напред.
цитирай
3. bven - На 1: socialismus - здраве, веселие и щастие от мен...
07.01.2014 18:01
здраве, веселие и щастие от мен...
цитирай
4. bven - На 2: Здравей, мила Стела!
07.01.2014 18:04
Признавам, че този материал е доста силен като фактически материал и може би това е целта на автора?! Свидетели сме на всякакви инсинуации и действия против човека и живота на планетата - знае ли се каква е целта на тези, които дирижират процесите в света? Също като теб се надявам, че доброто и положителното мислене повлияват процесите към добро. Което е и задача на всеки от нас:))))))
Поздрави!
цитирай
5. planinitenabulgaria - Страхотна статия си намерила, Бвен, брависимо!!!
08.01.2014 07:05
Аз бях преди 9 години в Америка, сега съм отново тук. Това, което намирам като разлика сега е, че Америка е "потъмняла". Белити стават все по-малко поради смесване с цветнокожи, предимно черни и на второ място китайци. Англосаксонците тук ще изчезнат. И още нещо има, което обезкръвява света за сметка на на Америка - вместо да дават пари за отглеждане на деца, те си внасят готови вече за работа и популации млади хора от света.
Ще прочета статията съвсем внимателно.
Брависимо!
цитирай
6. divna8 - Семействата от бялата раса най-...
08.01.2014 14:32
Семействата от бялата раса най-често са с едно, максимум две деца. Повече деца си е просто изключение.
Цветнокожите раси отговарят на геноцида към тях с ръст на ражданията.
Така че в необозримо /за мен/ време бялата раса ще е малцинство.
Кръговрат на Кармата, може би?! Казва ли ти някой, а и кого да попитам?!
цитирай
7. bven - На 5: Америка е "потъмняла"..
08.01.2014 18:48
Коста, хубаво е, че говориш от свое име и имаш лични наблюдения. Пред 40-ина години американските семейства са имали по 10-12 деца, а сега? В Европа в другите страни (не соц.), също имаше висока раждаемост, докато ние все си поддържахме 2:2 - едно семейство - две деца. А в родилните домове, ако бременна имаше проблеми с износването, й казваха с най-добро чувство: нали си имаш дете?
Та така бяха нещата преди, сега е ясно на всички какво става у нас.
Поздрави на българското бебе в ЕлЕй:)))
цитирай
8. bven - На 6: Така си е за раждаемостта при бялата раса, към която и ние спадаме, Дивна :)
08.01.2014 18:52
Но за геноцида и като отговор повишена раждаемост - някак не се вписва в ситуацията у нас?! Карма - да. Но наследниците на Лемурия и Атлантида като геноцид ли ще ги преглеждаме? Търсенето на ДНК в днешните поколения не отговарят на въпроса - кой кого и най-вече защо?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 11776143
Постинги: 2473
Коментари: 12859
Гласове: 34921
Архив
Календар
«  Февруари, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава