Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2020 08:05 - глобална мутация на човечеството
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 1396 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 03.05.2020 11:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     

В тази работа се изучават, обработват и комбинират повече от 120 открития.
Събрана и редактирана информация за Бога, физиологията, новия свят.
                                    И ето защо.

     Промените НЕ се обсъждат публично, научната общност смята, че това може да изплаши населението.
     Независимо от това, ИЗВЪРШВА СЕ ПРОМЯНА НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО НА КЛЕТЪЧНО НИВО. Повечето хора го знаят и усещат. Много религии са говорили за тази промяна.

 

image

     Възниква ПОЛОЖИТЕЛНА МУТАЦИЯ, въпреки че физически, психически и емоционално може да изпитате страх и недоумение.

                КАКВО ДА ПРАВИМ? Трябва да знаете за това!
             ПРЕДУПРЕДЕНИЯТ ЧОВЕК е въоръжен със знания.

     Откритията се правят на кръстопътя на комбинацията от научно и метафизично знание.
Ражда се нова наука. НЕВРО-ТЕОЛОГИЯ – ИЗСЛЕДВАНЕ НА ДУХОВНИ ДЕЙНОСТИ между ОБЩЕСТВО И СЪЗДАТЕЛ. Мозъкът чувства различни реалности – метафизичната висша реалност е толкова реална, колкото и физическата.

     ФИЗИКАТА ПРИЗНАВА СУПЕР-ИНТЕЛЕКТА – Бог, Единната интелигентна сила, Единното поле на съзнанието, взаимодействие на далечни разстояния или незабавно предаване на информация.

     Алберт Айнщайн нарече мигновеното предаване на информация „ МИГНОВЕНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ“ – ВСЯКА КВАНТОВА ЧАСТИЦА Е ВЪЗМОЖНО ДА ПРОМЕНИ ДРУГА КВАНТОВА ЧАСТИЦА, НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО СВЕТЛИННИ ГОДИНИ.
     През 2015 г. холандските физици доказаха това, като принудиха учените да преразгледат своите възгледи.  
Астрономът НИКОЛАЙ КОЗИРЕВ със своите експерименти, които бяха напълно правилни и успешно повторени по-късно, също откри ДИСТАНЦИОННО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ, когато скоростта на сигнала надвишава скоростта на светлината с милиарди милиарди пъти.  НИКОЛАЙ ДМИТРИЕВИЧ КОЛПАКОВ, професор в Харковския технически университет, е открил поляризационни вълни ИЛИ ЕФИР(1996).    

Няма НИКЪДЕ абсолютна празнота, всичко е изпълнено с фина поляризирана етерна материя.

     ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ВЪЛНИ ВИНАГИ СЕ СЪПРОВОЖДАТ ОТ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ПОЛАРИЗАЦИОННИ ВЪЛНИ.


                ТАКА ЧЕ, условно е самото понятие скорост на светлината.
                В ядрото на атом тази стойност е приблизително 12 (m / s).
              А във финия свят – 10 на двадесет степени  (м / сек).
 
 

     ИНФОРМАЦИЯТА НА ПОЛЯРИЗАЦИОННИТЕ ВЪЛНИ СЕ  ПРЕДАВА МИГНОВЕНО – те проявяват Единното поле на съзнанието.

     СЪВЪРШЕНО ВЯРНО е, че мъдрецът може да прегърне Вселената с ума си. Тези вълни идват не само от звездите, но и от самия човек. Защото ПРИРОДАТА НА ТАЗИ ЕНЕРГИЯ Е ЕДНО И СЪЩО.
 

    ЗАТОВА ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ИСКА ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ВРАТАТА В ДУХОВНИТЕ СВЕТОВЕ, НЕОБХОДИМО ДА ПРИВЕДЕ СЪЗНАНИЕТО СИ В СЪСТОЯНИЕ НА ВЪТРЕШНО РАВНОВЕСИЕ – ФИЗИЧЕСКО, ЕМОЦИОНАЛНО, МЕНТАЛНО И ДУХОВНО. ТОВА Е  НЕОБХОДИМО УСЛОВИЕ И УСЛОВИЕ ЗА ХАРМОНИЧНОТО ПРОТИЧАНЕ НА ТАЗИ ЕНЕРГИЯ.

     Всеки от нас има свой уникален спектър, индивидуален канал на поляризиращи вълни и той е като пръстов отпечатък. НАШИЯТ МОЗЪК РАБОТИ ЗА ТЯХ.

     1997 година. Издадена е монография на професор Наджип Валитов „Вакуумните колебания при химическото възбуждане на атомните молекули и случайността на силовите линии на електромагнитно и гравитационно поле“, издадена от академично издателство и предизвиква шок в научните среди.
 
В монографията реалността на Бога се доказва със строгия език на формулите. Показано е, че ВСИЧКИ ОБЕКТИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА СА ВЪВ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ЕДНИ С ДРУГИ МИГНОВЕНО, НЕЗАВИСИМО ОТ РАЗСТОЯНИЕТО ПОМЕЖДУ ИМ.

     Мисълта е материална.

     МИСЛОВНИТЕ ПРОЦЕСИ ИЗПУСКАТ И ПОГЛЪЩАТ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ И ГРАВИТАЦИОННИТЕ ПОЛЕТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПОЛЯРИЗАЦИОННИТЕ ВЪЛНИ . ТОЗИ ПРОЦЕС МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО ЗАСЕЧЕН ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА ВСЕЛЕНАТА.

     ИМА СИЛА,НА  КОЯТО Е ПОДЧИНЕНО ВСИЧКО. Ние Я наричаме  Господ, Аллах, Създател, Бог, Световният ум, Природата.
 

     Откриване на ХИКС БОЗОНА -  Физиците от Руската академия на науките присъстваха на презентация в Женева и се увериха, че швейцарците не са объркали нищо. Бозонът на Хикс е „първата тухла“ ОТ МАТЕРИЯТА НА БОГА.

     Тук понятието НАБЛЮДАТЕЛ е много важно: НАБЛЮДАТЕЛЯТ И НАБЛЮДАВАНОТО СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. АКТИВЕН ПРОЦЕС на наблюдение. Зад вниманието тече енергия.

     Чрез човешкото съзнание се проявява ДУХОВНОСТТА ВЪВ ФИЗИКАТА.

     След достигане на ЕНЕРГИЙНАТА БАРИЕРА МЪДРОСТ, старата парадигма на съзнанието се разпада.  Започна да се появява ново съзнание – интуитивното мислене на ЗРЕЛИЯ Човек.

     Фрагментът, който е нужно да бъде осъзнат в настоящето е физика на съзнанието. Съзнанието, подобно на гравитацията и магнетизма, е квантова енергия. ТОВА Е СИВАТА НА СЪЩНОСТТА НА ЖИВОТА. АКО ИМА ФОРМУЛА ЗА ЖИВОТ, ТОВА Е СЪЗНАНИЕТО.

                Две важни открития от миналия век:

                ПЪРВО – СЪЗНАНИЕТО УПРАВЛЯВА МАТЕРИЯТА.

                ВТОРИ – ВСЯКА МАТЕРИАЛНА ЧАСТИЦА СЕ СЪСТОИ ОТ СВЕТЛИНА

                СЕГА ОТГОВАРЯНЕ НА ВЪПРОСА – КАКВО Е ФИЗИКА?


     От гръцки, думата „физика“ се превежда като „физис“ – СЪЩЕСТВОТО НА НЕЩАТА.  В науката няма раздел: „ДУХОВНОСТТА ВЪВ ФИЗИКАТА“, учените все още не виждат това. Въпреки това, физиката обединява ВСИЧКИ ЗНАНИЯ. Квантовата (или многоизмерна) физика е СЪРЦЕТО НА РЕАЛНОСТТА и ДУХОВНОСТТА.

     Когато излезете отвъд обичайните измерения, всичко става ДИНАМИЧНО.
 Изучаването на квантовите структури води до откриването на нови закони, което е НАЧАЛОТО НА РАЗБИРАНЕ НА ДУХОВНОСТТА във физиката.  И ПРИЗНАВАНЕТО ЗА БОЖЕСТВЕНОТО В МАТЕРИЯ.

     Човешкото съзнание е квантова физика със собствени закони.

     ДНК, като е последователна (или кохерентна), също проявява своите многоизмерни атрибути. В момента това, което се разглежда от учените като мистика, се проявява – нашата ДНК започна EВОЛЮИРА.


                                       OТКРИВАНЕ НА НОВ ТИП  ДНК


     Пробив, направен от австралийски учени. Открита е нова структура на i-MOTIV DNA (i-motif) в живите клетки.

     Фрагментът  изглежда като ЗАВЪРЗАН ВЪЗЕЛ. Авторите отбелязват, че никой никога не е виждал такава МАКРОМОЛЕКУЛА  Н Е П О С Р Е Д С Т В Е Н О   В ЯДРОТО НА ЖИВИТЕ КЛЕТКИ.
     В началото на 90-те това се наблюдава в лабораторията. Експериментите показват, че ДНК може да „СЕ ЗАВЪРЗВА“ само в кисела среда. Не може да има такова ниво на киселинност в жива клетка, следователно откриването на фрагменти от i-мотиви предизвика умерен интерес от лекари и биолози. Находката беше приписана на интересни уникални явления и забравена.
        По-късните изследвания обаче се изменят – i-мотивите се образуват без киселина, когато ДНК стане ТВЪРДЕ „ТЯСНА“.


     Във „възела“ се получава комбинация от цитозин с цитозин, за разлика от двойната спирала, където цитозинът се свързва с гуанин. Двойната ДНК съдържа 64 кодона. Има предположения, че „нодуларната  “ВЪЗЛОВАТА“ ДНК има 81 кодона. В този случай абсолютно всичко се променя – известно е, че китайската „Книга (канон) на промените“ „И-ДЗИН“ се основава на 64 хексаграми. И тялото ни беше организирано въз основа на тези 64 кода. Древните Маи знаеха това („Цолкин“). Това е известно на съвременните генетични учени (Гаряев П. П. „вълнов геном“ и други).

     Клетъчната ДНК се формира от 64 единици от генетичния код, които също се наричат ​​кодони. Т.е. кодон е единица генетична информация.

     ИЗВЕСТНАТА  Дезоксирибонуклеинова киселина (ДНК) е силно полимерно естествено съединение, съдържащо се в ядрата на клетките на живите организми; заедно с протеините, хистоните образуват веществото на хромозомите. ДНК е носител на генетична информация, отделните й секции съответстват на определени гени. ДНК молекула се състои от 2 полинуклеотидни вериги, усукани една около друга в спирала. Веригите са изградени от голям брой мономери от 4 вида нуклеотиди, специфичността на които се определя от една от 4 азотни основи (аденин, гуанин, цитозин, тимин). Комбинации от три реда стоящи нуклеотиди V във веригата на ДНК (триплети или кодони) образуват генетичния код.

     CODON (триплет), единица от генетичния код; се състои от 3 последователни нуклеотида в молекула на ДНК или РНК. Кодоновата последователност в гена определя последователността на аминокиселините в полипептидната верига на протеина, кодиран от този ген.

     „И -ДЗИН“ не е нищо повече от запис на човешката генетична структура, подаден в доста необичайна, но въпреки това напълно разбираема за специалист форма.

     Какво СЕГА? Ако 64 кодона бяха организирани в тризнаци, тогава каква ще бъде организацията на 81 кодона? По-скоро тя ВЕЧЕ съществува, в противен случай няма да има проявление на „нодуларен“ тип ДНК. Само времето на неговото проявление е минимално за дълбока фиксация.

     Ако сънувате, получавате нещо интересно. Припомняме, че кодонът е триплет. Нека вземем и разделим на 3 числата 64 и 81. Оказва се, че 64 е разделено на 3 с остатъка (оказва се 21, 333 …), а 81 е разделено напълно (оказва се 27). Древните китайци скриха ли нещо от нас? А в Индия са известни мандалите на Васту Пуруша, малки и големи. Големите са изградени върху числото 81 (квадрат 9 на 9, „Парамашайка“). Има и тук върху какво да помислим.

     Има и отпадъчна ДНК, която в момента се изучава активно. И така се оказа.
     Това се припомня и от учените – шест статии в Nature, две в Science и около тридесет в други списания от същото високо ниво. Всички те бяха публикувани едновременно и всички те са посветени на едно и също нещо – на „боклука-отпадната” част от човешкия геном. По-точно, фактът, че това изобщо не е боклук и че биолозите вече ще трябва да пренапишат учебниците в частта, която говори за функциите на ДНК.


     Процесите, протичащи на Духовно ниво, са сходни с цунами. В момента тече подготовка за преминаване на хората към ново квантово енергийно ниво. Проявата на пространството и физиологията за Шеста раса. Ето защо имаме честта да живеем.

     Нашата „позната“ ДНК съдържа топизомераза II, молекулярен двигател, програмирана да опрости топологията в случай на възникване възли и зацепване. Това има очевидно биологично значение – така една клетка решава всичките си топологични проблеми. По принцип сме натъпкани с молекулни двигатели, а не само с ензими. В противен случай на какво бихме били способни? Не бихме могли да помръднем пръста си.

     Тоест нашата физиология вече е запозната с възлите. Вярно,но не в тази степен. Известно е също, че конфигурацията на стандартния възел в позната ДНК променя магнетизма, управляващ фактор в клетката. Формата на полето (поле или клетка или ДНК) се променя. Всички сме наситени с магнетизъм. Възможно е „обичайният“ магнетизъм да не е бил достатъчен за активно и креативно живеене в ново пространство. И се появява нещо ново.

     Какво стана с новия тип ДНК? Случило се ИЗМЕНЕНИЕ НА БОЖЕСТВЕНИЯ КОД.

     Вижте каква е интересна аналогията. В бившата ДНК молекулярните двигатели поддържаха всички движения в себе си (и продължават да поддържат).
Какво ще покаже намерената нодуларна ДНК? Какви способности имаме още да разберем?

     Едно е сигурно – ПОЛОЖИТЕЛНАТА МУТАЦИЯ вече постепенно ще трансфор мира нашите телата  в нещо напълно ново. Да, това не се случва за един ден. Но някои промени ще бъдат видими съвсем скоро. Трябва само да бъдете внимателни към себе си, поведението си, мисленето си. Трябва да наблюдавате. По-добре е, ако започнете да водите дневник (ако чувствате нужда от него, разбира се). Тогава можете да видите тенденцията за промяна.

     Възлите се образуват, развързват се и се завързват отново. За „завързване“ е необходимо СПЕЦИАЛНА ПОСЛЕДВАТЕЛНОСТ НА нуклеотидите.  Възелът се формира в последната фаза от клетъчният жизнен цикъл (G1, първата от четирите фази на клетъчния цикъл на еукариотните клетки) и  формира „КРЪГ“, когато протича АКТИВНАТА обработка НА ГЕНЕТИЧНА информация

     ВЪЗЛОВАТА ДНК  независимо включва и изключва гени и  повлиява като цяло на четенето на генетичната информация, а в теломерите – ГЕНЕТИЧНИ МАРКЕРИ, СВЪРЗАНИ със стареенето. Между другото, теломеразата помогна за карциногене зата, онкологията.

image

     „Възелът“()“Node“ изключва генетичните програми на различни онкологични заболявания  (гени C-Myc, SOX и др.). Особено в случай на Ракови Стволови КЛЕТКИ.


                Сега свързваме НАУКАТА с МЕТАФИЗИКАТА.

     Едно е да рекламираш информация за премахването на кармата от фините нива на планетата и човека, а съвсем друго е да видиш КАК се случва ОТКРИВА НЕТО НА НОВИЯ еволюционен цикъл.

  МАКРОМОЛЕКУЛАТА  I-MOTIV  е присъща на живите клетки. ТЯ СТАНА ВАЖНА ЗА МОДЕРНАТА КЛЕТЪЧНА БИОЛОГИЯ.  Активността на макромолекулата не е локализирана на едно място, а е разпределена, както в мозъка. В КЛЕТКИТЕ НА ЧОВЕШКО ТЯЛО МАКРОМОЛЕКУЛАТА Е НАВСЯКЪДЕ. Това е НОРМАЛНО.

                Така се проявява ПОЗИТИВНАТА МУТАЦИЯ.


     В резултат на появата на нов тип ДНК, магнитната програма „часовник“ беше променена. Бившата ДНК престава да произвежда „хормона на смъртта“. ЗАПОЧВА регенерация на тъканите с помощта на отворения център на тимуса. Клетките не е необходимо да са болни и да умират. Хармонично създаване на актуална реалност. Биохимия на радостта.

                ОТГОВОРНОСТ – ако човешкото съзнание позволява.

                             ЦЕЛ НА ПОЗИТИВНАТА МУТАЦИЯ:

     НОВ ХИДРОГЕН започва ДНК ЕВОЛЮЦИЯ, която се проявява в НОВ ГЕНЕТИЧЕН КОД (широко разпространен навсякъде) и заедно поражда  НОВ ЕТНОС.

( ЗА ПОМОЩ. http://gtmarket.ru/concepts/7136 Етническа принадлежност (образувана от гръцката дума: – група, племе, хора). Стабилна между поколението група хора, обединени от дълго съжителство на определена територия, общ език, култура, начин на живот, самосъзнание и себеименуване.)


     НОВИ ТИП МАКРОМОЛЕКУЛИ – един вид атомно РЕЛЕ, превключватели, предават енергия. Една от връзките за физиката на съзнанието. Снимана е СЯНКАТА НА АТОМА – за да помогне на изследователите.

     ТРАНСФОРМИРАНЕ НА ХИМИЧЕСКОТО НАЛЯГАНЕ НА МОЛЕКУЛИТЕ ДО НОВИ ЕЛЕКТРОННИ КОНФИГУРАЦИИ.

     СВОЙСТВА НА ПРОМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВОТО, ЗАВИСИМО ОТ РАЗЛИЧЕТО МЕЖДУ АТОМИТЕ.

     КОНФИГУРИРАНЕТО на възела наподобява едновременно женската матка с яйчници и … директорска антена. За съзряването и раждането на нов индивид е необходимо приемането и предаването на чисти сигнали в широк диапазон. И така ТЯЛОТО се насища с НЕОБХОДИМАТА ЗА НЕГО СУБСТАНЦИЯ , ЗАРАЖДА СЕ НОВА ОРГАНИКА. В нашите тела се появяват Божествени инструменти, с които е по-лесно да се направи квантовият преход (началото му е през 1950 г., завършващо през 2150 г.).

Тук наистина наблюдаваме намерението на Бог – прехвърлянето на човечеството на ново енергийно ниво, заедно с физическите тела, които се променят неусетно.
Между другото, РЕЗОНАНСЪТ НА ШУМАН, който се смяташе за константа от 7,8 Hz, ни обезпечавал  букет от болести – инфразвукът с честота 7 Hz е фатален за хората.
Повишава се съзнанието за нашата божественост.  НЯМА КАК - ДА ЖИВЕЕМ В ОБЕДИНЕНО  ПОЛЕ С БОГА И ДА СМЕ ОТДЕЛЕНИ ОТ НЕГО . ИМАМЕ ОБЕДИНЕНА ОГНЕНА ПРИРОДА - ВЪВ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ!


                                             ЕМБРИОНАЛНИ ГЕНИ

     При равновесните обратими процеси времето се превръща в маса и енергия и след това се подлага на обратния процес. Следователно възкресението на мъртвите, както е посочено от всички свети книги е възможно.  Доказано е, че СМЪРТТА АКТИВИЗИРА ГЕНИ, които обикновено работят по време на ЕМБРИО НАЛНИЯ ПЕРИОД. Само за образуване на ембриони. За пореден път те се включват след смъртта. Човек, който е по-развит от еволюционна гледна точка, има такива клетки -ТЯЛОТО НА ВСИЧКИ Е САМО СЪД  И НАШЕТО СЪЗНАНИЕ Е БЕЗСМЪРТНО.

След като човек започне да усеща състоянието на осъзнаване на Бога и Божествеността преобразува всички тела , НАСТЪПВА ФИЗИЧЕСКО БЕЗСМЪРТИЕ или най-високото съвършенство.
 
Не е ли удивително, че имаме гени за факта, че физическата форма някога ще надмине смъртта.


          ЩРИХИ НА ПОЗИТИВНАТА МУТАЦИЯ или    АСПЕКТИ НА ЕДИННОТО                                            БОЖЕСТВЕНО     ПРОСТРАНСТВО

1. НОВ ЗАКОН ЗА СЪХРАНЕНИЕТО НА ЕНЕРГИЯ  започва да допуска изменения. МОЖЕ ДА БЪДЕ нарушавана във величина, обратно пропорционална на времето за свободен пробег на квантовата частица.В квантовата физика една частица няма строго определена енергия

2. Доказано е съществуването на частица, която е собствена античастица. Частица – „ангел“, който замени частицата на Бога. 80 години след предсказанието, физиците доказват съществуването на фермиона Майорана (откритие на Еторе Майорана).

3. ЕФЕКТ ОТ КВАНТУМНАТА КОНФУЗИЯ (кохезия), може да се види с просто око.
4. ИЗСЛЕДВАНЕ НА СТРУКТУРАТА НА ПРОТОНА – В момента най-активното поле на физиката на елементар-ните частици. Разположението на протони в неговата състояние на покой беше известно. В новият експеримент СТРУКТУРАТА се намира вътре в ЛЕТЯЩИЯ ПРОТОН. В същото време композицията е относителна – всичко ЗАВИСИ ОТ НАБЛЮДАТЕЛЯ.

5. ИЗМЕРЕНО Е ЕКСТРЕМАЛНОТО НАЛЯГАНЕ  в протона, който не му позволява да се срути – 100 decillion Pascals или 10 до мощността 35 (Pa). Това е налягането в центъра на неутронна звезда.

6. В ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕКА  Е НАМЕРЕН НЕИЗВЕСТЕН ОРГАН. Това е B R S YE K, един и голям орган. Анатомичното описание беше коренно погрешно. Вече са направени промени в класическия британски учебник (Grey’s Anatomy), 2018.

7. СВРЪХСВЕТЛИННА ВЪЛНА ОТ МАГНЕТЪР ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СТРЕЛЕЦ, породила ЦУНАМИ през 2004 г. НАЧАЛО НА ПЛАНЕТНИТЕ МУТАЦИИ.   На 27 декември 2004 г. напрегната плоча избухва под Индийския океан. Оста на въртене на Земята се измести. Голямото земетресение на Суматра не е предшествано от движението на тектонична материя. Ударът беше насочен отгоре надолу. Отнема повече от 20 минути, за да достигнат сеизмичните вълни на Суматра до Апенинския полуостров, но началото на колебанията на гравитацията се отбелязва в първите минути след събитието – ПРОСТРАНСТВЕНАТА ПРИРОДА НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ЗЕМНАТА КОРА.
ОТКРИТА Е  НОВА ГЕОДИНАМИЧНА ЕПОХА. Общата енергия на земетресенията от 26 декември 2004 г. – 31 декември 2017 г., надвишава сеизмичната енергия за 3000 години. Земята е обвита в максимално количество радиация. Въздействието на неутронна звезда – 50 000 St. години от нас. СПОМНЕТЕ СИ ЗА МИГНОВЕНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ.

8. Открива се ново състояние на материята, екситонът (1951 г.) – един вид ВЪТРЕШЕН ФОТО-ЕФЕКТ. Частицата поглъща светлина, като остава електрически неутрална. Принадлежи към биологичните тъкани.

9. КВАНТУМНА ХИДРОДИНАМИКА. Първо е получена „ТЕЧНА СВЕТЛИНА“ при стайна температура. Обикнове-ната светлина винаги се движи по права линия, така че очите ни не могат да виждат предмети по ъглите. Но светлината може да се държи като течност , поливайки предметите: това състояние се нарича кондензат Бозе – Айнщайн при стайна температура.

10. КОНДЕНЗАТ НА БОЗЕ – АЙНЩАЙН като БОЖЕСТВЕНО ЕДИНЕНИЕ.  Когато сме вкъщи, живеем отделно. Когато се включим в нещо общо и глобално, показваме общност или объркване. В това състояние се разкриват нови свойства.

Атомите също са неразличими един от друг, когато започнат да работят като послание – сега са объркани. Това явление е открито през 1995 г., през 2001 г. Нобелова награда по физика е присъдена за него. По онова време вече се знаеше за едновременно заплитане на хиляди атоми, но никой не показа такъв метод. Засега.
КОГАТО МЕЖДУ ДВЕ ЧАСТИЦИ ИЛИ СИСТЕМИ СЕ СЪЗДАВА ЗАПЛИТАНЕ , ИЗМЕРЕНИЯТА, НАПРАВЕНИ В ЕДНАТА ПОЛОВИНА, РАЗКРИВАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДРУГАТА.

11. КАТИОН на ТРИВОДОРОДА.
Това е „молекулата, създала Вселената.“ КАТИОНЪТ НА ТРИВОДОРОДА охлажда пространството около него. С негово участие протича и раждането на НОВА МАТЕРИЯ. Произтичат химически реакции, които формират градивните елементи на живота.

Образуването на триводородния катион от органични вещества протича в съответствие с нов тип – „ВАКУУМНИ РЕАКЦИИ“ (открита през 2011 г.). Когато дадена молекула се разпадне, между атомите на разстояние един от друг се образуват нови химически връзки. Поява на бездомния молекулен водород.
Образуването на водороден катион става за 100-240 фемтосекунди. През това време летящият куршум няма време да измине разстояние, равно на диаметъра на атома и молекулата участва в няколко каскадни трансформации.

12. ТИМУСНАТА ЖЛЕЗА – ЧАСТ ОТ ЧАСТ ОТ ВАШЕТО ТЯЛО.
Формата на тристранна вилица е само за здрава жлеза. Увредената жлеза има формата на „пеперуда“ или „платно“. Друго име на тимусната жлеза е TIMUS (на гръцки: „LIFE FORCE“). Централният орган на имунната система. „Ръководи“ имунната система. ИМУНИТЕТ И СЪЗНАНИЕ СА ЕДНО И СЪЩО.

Тимус – „училището“ , ускореното изучаване на клетките на имунната система, формират се стволовите клетки на костния мозък. Тимусът забавя биологичния часовник на тялото, ИЗКЛЮЧВА процесите на СТАРЕЕНЕТО. Тя има собствен цикъл на развитие. Той е център на върховното вдъхновение. НЕ ПОНАСЯ СТРЕС – разрушава се И Умира - На въпроса защо тази жлеза практически не се образува при повечето хора.
В момента идва планетарното отваряне на 4-та чакра (енергиен център) – любов и състрадание. Освен това активирането може да бъде придружено от пристъпи на копнеж, страх. Когато четвъртата чакра започне да се отваря, тимусът започва да расте.

На по-късен етап това се вижда с томография. РАСТЕЖЪТ НА тази жлеза  СЕ свързва с болки в гърдите,задушаване, което Е ПОДОБНО ЗА СИМПТОМИТЕ НА БРОНХИТ – ЛЕКАРИТЕ бъркат с ДИАГНОЗА ЗА грип ИЛИ ПНЕВМОНИЯ. Освен ако, разбира се, наистина нямате грип или пневмония.

13. След отварянето на четирите центъра, всички чакри се обединяват в CЪРЦЕТО - СЪРДЕЧНАТА ЧАКРА.  Този човек, чиито мисли „живеят“ в стария свят, той поддържа линейна чакрова система. Въпреки това, имайте предвид, че с това подреждане на енергийните центрове, вашето тяло приема ОГРАНИЧЕНО КАЧЕСТВО НА ЕНЕРГИЯ. Във всеки случай изборът е ваш.

14. ПОТВЪРДЕНА Е  РАЗУМНОСТТА НА СЪРЦЕТО.
Парадокс – след зачеването,  човешкият ембрион първо оформя сърцето и започва да работи, а след това и мозъка. Сърцето има свой малък мозък от 40 000 клетки. Кардиолозите знаят за това.
Сърцето генерира НАЙ-мощното енергийно поле около човек под формата на две колела – по-малкият кръг преминава в по-големия, техните оси съвпадат и преминават през центъра на сърцето.
В сърцето има мъничко място, което не може да се докосне. Древно познание е СЪХРАНЕНО ЗА ТОВА МАЛКО ПРОСТРАНСТВО В СЪРЦЕТО – Космически резонатор, който поражда връзката на човек с неговото Висше Божествено Аз

15. Пространството на МЕРКАБА е отворено в центъра на тороидалното поле на сърцето. Квантовият двигател на „сърцето“ (думата „Меркаба“ се превежда от иврит) е ДНК.

16. Физиците изграждат МОЛЕКУЛИ ОТ СВЕТА: два фотона вървят в една и съща посока, „държейки се за ръце“. Така НОВАТА МАТЕРИЯ започва да обсажда. Фотоните имат маса в частица от електрон и са в състояние да забавят около 100 хиляди пъти.

17. Отваря се необичайна светлинна форма, чиято ъглова скорост се променя на стъпки, наполовина по-малки от минималните допустими стойности, продикту вани от константата на Планк. Откритията за нова светлинна материя се присъеди ниха към основните идеи на физиците за природата на светлината. Константата на Планк престана да бъде постоянна.

18. Открит е нов вид на пренос на електрически заряд в полупроводници и органични тъкани.
БЕЗ ПРОЦЕС НА ТУНЕЛИРАНЕ, КВАЗИ-ЧАСТИЦАТА СЕ РАЗПАДА  НА ЕДНАТА СТРАНА И ВЪЗНИКВА НА ДРУГАТА СТРАНА КАТО БАРИЕРА.

19. ЛИТИЯТ – „син на Слънцето“, „Феникс“. Удължава живота, това е известно още от древността. Той е стабилизатор на настроението, омекотява раздразнителност та, сприхавия нрав и невниманието. БЛОКИРА СТАРЕЕНЕТО, Блокира КАНЦЕРО ГЕНИТЕ GSK-3; и -3; (Гликогенсинтазакиназа – 3; и -3;).
Литият проявява лечебни свойства в хомеопатични дози (около 10 mg). Високите дози са отрова.  Съдържа се в зеленчуците – домат, патладжан, чушка, люта чушка. Цвекло, магданоз, целина, репички, морски водорасли. Фъстъци, бадеми.

В момента в космоса се появяват много звезди на свръхнови, чийто спектър измива планетата, такива  литиеви потоци са за насищане НА НАШЕТО ЖИЗНЕНО ПРОСТРАНСТВО.  ТОВА Е СЪВЪРШЕНО РАЗУМНО ДЕЙСТВИЕ на висшия разум, БОГ – прехвърляне на човечеството във висок вибрационен спектър на физическия план със запазване на телата.

                     Бог иска да знаем КАК това се случва

20. Размита граница на протонната стабилност на ядрата. Тънкост – стабилно  и нестабилно се заменят. Например, изотоп с излишък от протони е нестабилен в основното състояние, когато се прехвърли в нестабилно състояние, той става стабилен. НОВАТА ОРГАНИЧНА МАТЕРИЯ ПРОЯВЯВА НОВИ ЗАКОНИ.

21. НИЕ СЪС СВОЕТО СЪЗНАНИЕ ВЛИЯЕМ НА ПРОЦЕСИТЕ НА ОЗДРАВЯВАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ. Единното поле на съзнанието непрекъснато се трансформира. Това, върху което се фокусираме, започва да ни отговаря.  Потвърждението е класически експери мент, а резултатът винаги е един и същ.
В резултат на обикновено наблюдение светлинната вълна изчезва и се превръща в частици. Ако не наблюдавате, тогава върху фотохартията се появяват вълни. Този физически феномен се нарича „Eфектът на наблюдателя“.
НА КВАНТОВО НИВО, МАТЕРИЯТА ОТГОВАРЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ЧОВЕКА – това е признато като ново във физиката.

22. Нека ви напомня за откриването на ТЕЛЕПАТИЯТА – № 122 в Държавния регистър на откритията, приоритет 15 февруари 1966 г. „ЕФЕКТ на КАЗНАЧЕЕВ“.

23. Създаден МИКРОСКОП – Видимо движение на клетките в тялото. Откривате-лите бяха отличени с Нобелова награда за химия през 2014 г.

24. ФУНДАМЕНТАЛНО ОТКРИТИЕ: ГРАВИТАЦИЯТА – ТОВА Е КВАНТОВО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ, причиняващо заплитане. Пълен провал на класическото описание. Теорията на относителността е престанала да държи „първенство“. Само че всичко на света е наистина относително.
 Космическа лаборатория на гравитацията е открита – система от три пулсара, които се въртят около оста си 366 пъти в секунда.

МАХНЕТЕ С РЪКА – И ПО ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ЩЕ ПРОТЕКАТ ГРАВИТАЦИОННИ ВЪЛНИ . ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ОБЩОТО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ИЛИ ЕДИННОТО ПОЛЕ НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ

25. ТЕЖКИТЕ ПРОТОНИ НА СЛЪНЦЕТО СА по-бързи от светлината и увеличават енергията десетки хиляди пъти за по-малко от секунда. Много е вероятно тежки протони да участват в моментални органични каскади – „скитащи реакции“.

26. В кръвната плазма се появяват и изчезват моментните ПРОТОННИ КРИСТАЛИ , предаване на високочестотно ЗВУКОВО Въздействие.

image

27. ЗВЕЗДНИ СЪБИТИЯ – помощ при УЧАСТИЕ В ПОЗИТИВНАТА МУТАЦИЯ. От 2012 г. свръхнова изгаря всяка година. Всяка свръхнова има свои честотни характеристики, необходими за планетарната мутация на земното човечество. Няма подробни проучвания (по смисъла на публикациите), но вече има намеци за тази информация. През 2017 г. за първи път бяха наблюдавани ГРАВИТАЦИОННИ ТЕ ВЪЛНИ И СВЕТЛИНАТА НА ЕДНОТО СЪБИТИЕ.

                                 Изследвания на космическите кораби Voyager
Космосът е далеч от тишината, в него се откриват грандиозните вълни на космическото „цунами“. Под въздействието на цунами,  междузвездната плазма вибрира като камбана. Кръвта и ДНК имат еднакви резонанси.
Първата ударна вълна пристигна в Слънчевата система през октомври-ноември 2012 г., втората вълна се появи през април-май 2013 г. Третата ударна вълна през 2014 г.

28. КАКВО  излъчват СВРЪХНОВИТЕ – спектри на водород  (включен във всички органични вещества), йонизиран калций и натрий (участие в клетката), неутрален кислород, гама-лъчи с изключително висок енергиен спектър (гама вълни, излъчвани от мозъка при ТВОРЧЕСКА РАБОТА И ОЗАРЕНИЕ – терминът  „ДИВЕР-ГЕНТЕН МОЗЪК“), ултравиолетови и т.н.

image
 
29. Квантовата кохерентност на ДНК е ВИБРОН, тоест електронни възбуждания и атомни вибрации. Самите вълни избират ефективен път до правилното място.

30. ТРАНСФЕРЪТ НА ЗАРЯДИ в ДНК също става по два начина.  Когато се загуби електрон, остава нещо с положителен заряд. Тази ПУСТОТА -  фини планове на високи вибрации или Eфир?

31. Изследването на „излишната“ ДНК. Половите хромозоми са вторични.

32. СЪЗДАДЕН Е  Енцефалофон – МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ, върху който се свири  само със силата на мисълта.

     ВСИЧКО ТОВА се случва в нашите тела. Спомнете си, че съзнанието изгражда света?

                   СТАРОТО СЪЗНАНИЕ ЖИВЕЕ В СТАРИЯ СВЯТ.

                   НОВОТО СЪЗНАНИЕ  Е  СЪЗНАНИЕ В  НОВ СВЯТ.

                                                                               Това е AКСИОМА.


     Потвърждение на учението на академик В.И. Вернадски за ноосферата, където БИОСФЕРАТА навлиза в ново състояние в резултат на еволюцията на човечест-вото. СЪЗДАВАНЕ НА НОВ ЕТНОС /РАСА/.  ИЗСЛЕДВАНЕТО НА НОВАТА ДНК се превръща в изучаване на БОГА вътре в нас - ИЗУЧАВАНЕ НА СОБСТВЕНАТА БОЖЕСТВЕНОСТ.

     Благодаря за вниманието.
     Цялата мъдрост за вас.

Автор: АКАДЕМИК ВАЛЕНТИНА МИРОНОВА

Превод от руски: Е.Иванова
Източник :https://proza.ru/2018/06/28/1809
Гласувай:
11
01. emelika - Да, промяната е в действие. Определено трябва да се препрочете.
04.05.2020 11:20
От нас се иска не само да знаем, да я приемем, но и да помагаме в тази промяна.
На някакъв етап от четенето, според познанията ми в тази материя си зададох някои въпроси, но в последствие, акад. Миронова отговори, най-вече касаеши тимуса и неговата инволюция. А за вкълбяването на ДНК се знае отдавна. То е част от третичната й, нестабилна структура, следствие на допълнителното нагъване в пространството, нещо като последна, но нетрайна конфигурация, на която не се знаеха стимулът , причините и значението. След каго глобулирането придобива стабилност и значението започва да се изяснява, полето за изследването от учените става твърде широко, с променена парадигма. Но не това е най-важното, а възможността човекът сам, знаейки и осъзнавайки да контролира интрацелуларни , а и още по-навътре процеси.
цитирай
2. bven - Аз също смятам, че текстът се нуждае за препрочитане, emelika. Освен, че терминологията е нова,
04.05.2020 13:19
фактите, които ни се предлагат, изискват осмисляне и приемане. Въпреки, че като деца на своето време, сме свикнали да получаваме на доверие много информация. Но тук можем да приемам, че след като има нова структура на водорода - един от основните елементи на живата материя и живота ни на планетата, следва и нова структура на всичко, което изгражда живата и нежива материя , т.е. всички царства - минерално, растително, животинско с частност-човешкото:))). Мисля, че наистина е добре всеки, ако желае, да наблюдава явленията и да описва в дневник видяното и сънищата си - защото те малко или много, ни водят в новия свят. Ако можем, да слушаме релаксираща музика и да мислим за нещата ни -Тук и Сега. Защото ноистина промените са много и бързо осъществяващи се.
За тимусната жлеза медицината твърдеше, че е почти закърнял орган при възрастни те, а сега се оказва, че тя има основно значение, заедно с далака, за имунитета ни. За ДНК - да се надяваме, че ще ни се "отпускат" повече нишки от единствените две, с които са ни държали изкуствено в тъмновековието. Но комуто е дадено - честито, а който се надява - още по-честит!
Радвам се, че сподели тук своите мисли.
Светлина и Любов!
цитирай
3. lexparsy - Здравей Татяна
04.05.2020 20:09
   Първо искам да те поздравя за този обширен в тематиката постинг, че ако би продължила ще излязат няколко тома, само за справочна инциклопедия :-)))
   Когато вчера зачетох, стигнах до половината и спрях... изплаших се че ума и психиката ми ще се изгубят в потвърждаването или разбирането в дълбочина на тези "открития", които това което наричаме наука, не само е укрила но и тенденциозно изопачила и не само в учебниците но и в "научните среди", чиито висши ерудити не са заблудените а са авторите на много от заблужденията, не само във физиката но и в дълъг списък от науки.
   Но промените за които говориш не касаят само менталното ни заблуждение, но и тенденциозните  посегателства  върху физиологията и душевността  на хората, без да се жалят технологични и психотронни средства за това.

   Но най-важното, което искам да споделя в този коментар, е моето наблюдение и убеждение, че хората с развита душевна интелигентност, много по-трудно попадат в капана на тези промени.
   Първо, те трудно могат да бъдат заблудени, защото черпят не толкова знание колкото разбирание директно чрез духа си, който реагира спонтанно на всяка заблуда!
   И второ, което е по-важно, е че духовните хора имат една скрита защитна система, която се задейства при нужда, и която не позволява не само ментални и душевни интервенции но и физиологично генетични даже!
   И трето и не на последно място, при заплаха за душевността им тези хора се обединяват и представляват една много голяма сила, която нисшите същности даже и не подозират. Но и да ги убеждаваш пак няма да схванат :-)))
   И това което явно наблюдаваме е като че едно ускоряване на времето и "пресяване" в което има само изпаднали и оцелели.
Коментирам така само за да подсетя някои хора които се чудят самотно, "Какво става със света?" , и дали са единствените оцелели! Не не са!
   Спирам до тук, защото се страхувам, че ще се разприказвм още :-)))
   И пак ти благодаря за тази хубава статия която обещавам да прочета пак с по-голяма концентрация и вникване, не за отговори а за хилядите въпроси които би трябвало да си зададем! А най-важният от тях е - Имаме ли Избор?
   Лекс
цитирай
4. bven - Да, Лекс - както се казва - единствената планета на свободния избор е нашата.
05.05.2020 15:25
Дотолкова избор, че дори да си роб или раб в страната си е твой избор.
Благодаря за това,че одобряваш темата и дори и размерите - все пак събран на едно място, текстът позволява връщане в началото или преглеждане на някоя по-еретична мисъл като тази например - изчезват болките в коляното?! Според мен по-важно е да се пише и казва нещо научено или чуто, отколкото да се мълчи и скрива даден факт . От такива събития на човешките същества вече им става трудно мисленето и работата през деня.
Така че - да четем и разсъждаваме...
Поздрави и лек ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 12284979
Постинги: 2562
Коментари: 13066
Гласове: 35858
Архив
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава