Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05 07:11 - път за депрограмиране от матрицата
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
И така, човекът е бил поставен в ситуация на контрол, семейството обаче, което е градивната единица на социума, е най-важната мишена, а за да се удари по това семейство, тук в случая е нужна специална програма.

Да се разруши единството, което по природна линия е заложено в човешката двойка “мъж-жена”. Очевидно трябва да си много голям майстор, за да се справиш с тази неделима сплав, каквато е дипола “мъж-жена”. Двата полюса се разрушават само при определени условия. Когато на единия полюс създаваш привличане от страна на външен фактор, и когато на другия полюс въздействуваш с подобни мерки. Когато в едно семейство се появи стремеж у единия член към съответния пол, другият член на семейството в началото е учуден, той не вярва. Как е възможно?

Старият модел е отдавна свръхупотребен, когато се появява привлекателна цел от страна на противоположния пол, е да, това е неизбежно, любовница, гадже, наложница, метреса. И съответно за жените - любовник, приятел и пр. Ревността е била обиграна все пак от множество жени и мъже. Сега обаче в случая имаме работа с едноименния пол, когато другият партньор си има цел в лицето на неговия пол. Каква по-мощна атака от тази за семейните устои.

Тази програма се опитва да навлезе в повече от 50-60 процента от сегашните семейства и понякога дава резултат. Дали е така затова ще кажат самите семейства. Но фактите показват, че разводите не стават само по икономически причини, защото европейското общество не е никак бедно и неговият стандарт съвсем не е нисък. Просто разпадът се дължи на мощни дестабилизиращи фактори, действуващи върху полярността на семейната единица.

Следващото закономерно отклонение в полето на сексуалността, освен хомосексуалното, това е залитането по т.нар. млади девойчета -“лолити” и деца. От къде идва това изкривяване! Ще каже някой, как така се пораждат тези изверги, които гледат порно сайтовете с деца? Ами много просто, това е също програма, за дестабилизация, която се е прицелила този път в детския фонд. И даже и да изтриете всичките порносайтове, тази програма ще продължи да действува, защото тя е на равнище подсъзнание. Как е създадена програмата и как е вмъкната в употреба? Ето, това е вече въпрос!

Създадена от същия този експериментатор или група от подобни, които са създавали в определен период от време филми с предмет на съдържанието си - отношението например към една червена обувка. Да, за някои, това е абсурд, но отдолу под това се крие един експеримент с човешкото съзнание, по-скоро подсъзнание и изборът е бил защо не – “една червена обувка”. А я да попитаме, откъде идва всъщност т.нар. фетишизъм? Може би от облаците! Ей така, появил се! Много е наивно виждането на някои сексолози, което наподобява това на някои психиатри, всичките до един обслужващи армията на старата матрица и система. Всички тези експерименти, които са се провеждали, са били обект на не малко психиатри, психолози, сексолози и последните знаят добре за какво става дума. Професионално обаче те мълчат, защото се страхуват. Един гинеколог знае много добре анатомията на жената, а да се говори, че тя се възбужда от съответния предмет, това е меко казано – нелепост. Всичко е програмиране! Но време е за изясняване до къде е стигнало програмирането!

Може би луксозните проститутки знаят най-добре какви са желанията на техните клиенти и биха ни помогнали в нашия анализ – докъде е стигнало програмирането. Защото един човек, който има нужда да бъде травестит и да бъде воден за врата със синджир, ако този човек е действуващ политик, то горко на парламента, в който той заседава. И така, основният въпрос, докъде е стигнала жаждата да бъде поставено човечеството под тотален контрол чрез политицити, журналистите, шоумените, шутовете на това общество! Очевидно има още мегдан! Стадото продължава да блее.

Човешкият род все още не може да премине в поредната си еволюционната фаза заради апетитите на този или онзи манипулатор. Тогава къде е Божият план? Може би в това, човекът да поеме съдбата в своите ръце! Но как! Като хватката е желязна и неумолима! След гей-движението и битките за толерантност и уважение към тези “фини и интелигентни същества”, след движенията за еманципация и феминизъм, породени от бизнес дами безчет, след отношението на толерантност към бисексуалния модел – пример с българския абсурден гей Азис, който е впрочем нещастна жертва на тези планове, след примерите с лесбийството, което очевидно не може да поникне в страна като България, след случаите на педофилия от американски представител, кое ли ще е следващото! По плана разбира се! Да, по Плана!!!!
Може да прогнозираме или да изкараме самия план наяве. Готови ли сте за новините! Да изкараме ли Плана НАЯВЕ!

Поредните новини, в които поредния Кеворкян работи с устрем за нуждите на социума и разбива тягостните му проблеми като кани именити явления от този социум – нещастни бивши болшевики от Червената армия, цигани, неуравновесени учителки и прочие, само не и някой от жонгльорите. Защото ако ги покани тях, жонгльорите, това ще означава край и на предаването. Да похлупва общественото мнение само и само обществото да може да се държи в състояние на постоянен контрол, това е предаването на г-н Кеворкян. В старите бардаци, когато служителите остареят, ги изхвърлят на улицата. Това е за него достатъчно. Поредната изява на медиите обаче ще я има и тя ще бъде далеч по-привлекателна от Биг брадър, Шоуто на Слави, Всяка неделя и прочие. В момента се режисира, пише се сценария.

Но едно не се има в предвид. Намесата на външни източници. В плана на “политкомисаря”, който пише сегашния сценарий, уравненията са линейни, те не дават възможност за изява от нетрадиционен източник и обикновено такива пиеси по никакъв начин не влизат в сценария. Но все пак има начин и да се вмъкне в общественото мнение дадено съобщение и пример за това бе известния филм Матрицата. Там посланието в него бе ясно и недвусмислено:
“Ще се върна!” Ясно е, че високите честоти не са за машините! На човекът му е даден дух, който рано или късно ще бъде освободен. Ако трябва и с тези честоти! Скоро този дух ще овладее и двата вида енергия – и паричната и сексуалната енергия, с които сега се управлява човека, и тогава в тази България няма да минават евтините игри на латиноамерикански сериали. За съжаление нисшият астрал в България не помага на представителите на Високия астрал, в повечето случаи той им противостои. Врачки, гадателки - вижте ги кого обслужват и на кого помагат.

Естествено е, че хората трябва сами да си поемат съдбата в ръцете. Но как да стане това, когато примката е между чалга, фолк, латино от една страна и няколкото жадни за власт и богатства кланове, които се опитват да разграбят страната с помощта на чужди капитали. И клановете, и нисшият астрал, стоящ под тях обаче знаят едно - че скоро, много скоро ги чака гибел. И в тези последни дни те се опитват да се задържат на власт с евтини молитви пред Бога, който отдавна вече ги е видял що за стока са.

Време за промени! Съдбата трябва да се вземе в своите ръце, да не се чака на някой отгоре или отвън да идва на освобождение.

Българите трябва да се вземат в своите ръце! Целият невидим Висш свят ще им помага за това.
Егрегориалният пласт над България е изключително изтънял, битката за енергии става все по-жестока. Егрегорът на кокаина и егрегорът на марихуаната, егрегорът на алкохола и водката флирт и поредната пещерска ракия, и егрегора на лекарствата.
Егрегорите се борят за енергия. Силните егрегори унищожават слабите. Битката не за плът и души, а за енергии. Открай време егрегориалният слой е разцепен. Егрегорът на парите е подчинил всички на себе си, без да се интересува, че Майката Земя има своя избор.
Егрегорът на сексуалността е поробил най-изначалното действие в лицето на секса и счита, че той трябва да управлява сексуалната енергия. Да, но тази енергия е на Майката Земя, не е притежание на умствените и банкови операции.

Спинът като бич се появи, за да покаже нещо все пак! Така ли е? Цунами вълните и потопът в малки мащаби искаха да покажат някои неща, макар и само на Изток. Земетръсите в малък мащаб също показаха някои неща. Кой да чуе всичко това от цялата тази машинария, наречена “егрегори”? Та те са слепи в своята битка за енергиен ресурс. Егрегориалният пласт като механика се е пропукал и изцяло разцепил от противоречия помежду си. Самите политици не знаят накъде се движим – към каква глобализация. А самият егрегор на глобализацията по време на световните икономически форуми е като едно мишле, на което му се иска скоро да стане тигър.

Човекът, който може да наблюдава и анализира цялото това егерегориално състояние, разбира за какво става дума - Безизходица, породена от механичната природа на поробителя! Няма ли и друг начин за отстраняване на този проблем. - Човекът да престане да захранва егрегорите! И да започне да изчиства Майката Земя от тяхната унищожителна хватка. Това, което не е от Бога, то няма да го има. Въпросът е докога хората ще чакат Богът да им оправи Земята, на която те са стопани. Докога “авгиевите обори” на тази земя, ще се приписват като работа за изчистване на Бога. Авгиевите обори очакват събудените хора, да вземат нещата в ръце и да измият насъбралата се мръсотия от егерегориалната употреба. Тогава и поясът на егрегорите около Майката Земя ще се отлепи и тя ще започне да диша нормално.

Ако 2012 година това не се осъществи от страна на човечеството и множеството помощници, които сега за щастие все още го побутват, тогава ще се случат и някои неизбежни крайни събития, за които древните книги са предупредили човека. Има шанс за това човечество да продължи напред и той се състои в това, всеки да поеме съдбата в ръцете си. Да не вярва на никакви екстрасенси, водачи и религиозни авторитети, а да вярва на своя вътрешен глас и усещане, интуиция. Да вземе съдбата в ръцете си и да стане силен човек!
                                                                                         автор- неизвестен
Гласувай:
6Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 13055691
Постинги: 2683
Коментари: 13217
Гласове: 37560
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава