Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2014 09:00 - ангелската сила на сезоните (тед андрюс)
Автор: bven Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1161 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 26.04.2014 18:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Есен (пречистване и подготовка)

1. Ангелската йерархия, работеща чрез знака Везни, помага в генерирането на по-голяма енергия за пречистване и подготовка.
2. Ангелската йерархия, работеща чрез знака Скорпион, помага на индивида в съсредоточаването на енергиите на пречистване и подготовка, в съответствие с индивидуалните стремежи и цели.
3. Ангелската йерархия, работеща чрез знака Стрелец, помага на индивида за разпределянето на пречистващите и подготвящи енергии в по-обширни области на живота му.

Зима (зараждане на женските енергии)
4. Ангелската йерархия, работеща чрез знака Козирог, помага на индивида в генерирането на повече женска енергия.
5. Ангелската йерархия, работеща чрез знака Водолей, помага за съсредоточаване на генерираната женска енергия.
6. Ангелската йерархия, работеща чрез знака Риби, помага на индивида в разпределянето на новогенерираната и концентрирана женска енергия.

Пролет (изява на мъжките енергии)
7. Ангелската йерархия, работеща чрез знака Овен, помага за пораждането на по-динамична изява на мъжката енергия.
8. Ангелската йерархия, действаща чрез знака Телец, помага на индивида в концентрирането на новогенерираната мъжка енергия.
9. Ангелската йерархия, действаща чрез знака Близнаци, помага на индивида в по-продуктивното разпределяне на генерираната и концентрирана мъжка енергия.

Лято (обединяване на мъжкото и женското)
10. Ангелската йерархия, действаща чрез знака Рак, помага на индивида в създаването на способност и възможност за обединяване на мъжкото и женското начало.
11. Ангелската йерархия, действаща чрез знака Лъв, помага на индивида в концентрирането на силата на обединените енергии на женското и мъжкото.
12. Ангелската йерархия, действаща чрез знака Дева, помага на индивида в разпределянето и изявата на новосъздадените енергии, чиято кулминация е обединението на женските и мъжките сили.

Важно е да се разбере тясната взаимовръзка и влиянието, оказвано върху нас от ангелската йерархия на различните знаци на зодиака, както и месеците, през които са най-действени. Всеки от нас е повлияван в различна степен от тях. Знаците от зодиака, в които имаме много планети, и особено тези, свързани с раждането ни, нашият асцендент и луната ни, ще имат по-голямо влияние върху нас. По това време ще бъдем много по-чувствителни към влиянието на ангелската йерархия. Ето защо трябва да осъзнаем как всяка група насочва енергиите в живота ни, за да помогне в еволюцията ни, и по-специално в разкриването на истинските Христови тайнства.

Отзивчивост към ангелската йерархия

Как човек да стане по-възприемчив към влиянието на тази йерархия, когато тя действа в живота ни? Това не е токова трудно, колкото изглежда. Все пак е важно да станете "винаги внимателни", както всички учители предупреждават учениците си. Отдавайте внимание на всичко в живота си. Помнете, че окултното значение на всяко нещо е "скрито" и трябва да се открие.

image

Поради инкарнацията на Христос сътрудничеството на небесните същества в живота ни е много по-осъществимо сега, отколкото в други времена, но трябва все още да бъде търсено. Медитацията и "обредите" в следващите няколко раздела не само по-добре ще обяснят Христовите тайнства, отразени в сезонните промени, но и ще помогнат на индивида да постигне хармония с Христовите енергии и енергиите на ангелската йерархия, помагаща на Христос.
Всеки месец отделяйте време да размишлявате за сезоните, за знака на зодиака и съответната му група от небесни същества. Размишлявайте през месеца за техните действия. Да се прави това в началото, когато Слънцето влиза в нов знак, е благотворно, както и Повтарянето му в края на месеца, когато можете да погледнете назад към събитията през този период да определите взаимовръзките. Помнете, че те влияят върху човечеството по начин, който може да бъде доловен от всеки, но също така и че ще въздействат върху вас по специфичен начин, тъй като имате своя уникална енергийна система.
Медитирайте върху Апостолите, свързани със знака от зодиака за всеки месец, когато Слънцето влиза в съответния знак. Те са споменати в първата част на книгата. Това разширява съзнанието и възприемането на Христовите тайнства, както те са разкрити в собствените ви жизнени ситуации.
Създайте медитация, включваща Благословената Майка - Царицата на ангелите. Използвайте писанието, което на едно ниво отразява по езотеричен начин нейното положение в Христовите тайнства и в ангелското царство. Помнете винаги, че Христовите тайнства трябвало да бъдат една Школа на тайнствата. В свещените писания е скрито много от това, което е било учено в други общества. Те очертават пътя на посвещение и просветление. Разкриват средствата за пробуждането на Божественото женско начало и за по-динамичната му изява във всички аспекти на живота ни. Визуализирайте, представяйте си, виждайте, чувствайте и преживявайте себе си като архетипна сила на Христовите тайнства така, както те влияят върху земната еволюция:

"И яви се на небето голяма поличба - жена, облечена в слънце;
под нозете й - месечината, а на главата й - венец от дванадесет звезди."
Откровение 12:1
продължава през летните месеци:)))



Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14942594
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава