Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2011 08:05 - Започна се, усетихте ли ?
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3569 Коментари: 4 Гласове:
31


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

       "Започна се, усетихте ли ?" - послание от Ангелите на Златните Лъчи Сподели

Помнете, че ние сме тук по това време, защото доброволно го пожелахме и бяхме избрани. Толкова много други го искаха, но НИЕ сме ТЕЗИ, които са избрани. Най-добре да не приемаме нито един момент за даденост. Най-добре е тогава да се обърнем към нашата вътрешна сила, защото Знаем, че велики промени се случват на нашата планета и СЕГА е времето да станем воините, които сме. Време е да покажем цветовете си и да действаме по начин, който знаем, че е нашата Истина. И вътре в тази Истина няма място за никакви съмения или страхове. Ние знаем чрез нашия Висш Аз, че страхът и разочарованието, унинието и несигурността са част от първите задачи, с които дойдохме да се справим тук. Толкова дълго чакахме, проливахме сълзи на нетърпение. Бяхме заровили глави в пясъците на времето и се оставяхме да бъдем побеждавани от тъмнината, докато не открихме Светлината в края на тунела. И наистина не ви ли се струваше понякога, че Светлината я няма?

ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ СЕГА. НИЕ СЕ ПРОМЕНЯМЕ. НИЕ ТРАНСФОРМИРАМЕ СЕБЕ СИ, ЗА ДА ПОМОГНЕМ ТЕЗИ ПРОМЕНИ ДА СЕ СЛУЧАТ НА НАШАТА ПЛАНЕТА. ПЛАНЪТ РАБОТИ. ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА СЕГА. СЕГА Е ВРЕМЕТО.

Затова освободете се от всички модели, които ви държат и заробват. Освободете душите си и ЗНАЙТЕ, че СВЕТЛИНАТА, КОЯТО СТЕ се готви да заблести. Тази ваша Светлина е тази Светлина, която Е всеки един от нас и тя се зарежда с готовност за това, което предстои.

Това чувство в сърцата ви. Отговорът на вашия Висш зов ви казва, че всичко вече започна. Няма връщане назад. Пътят напред ще се покаже трънлив, но вие имате всички умения да минете по неравния терен. Вие сте обучавани като воини и СЕГА се привеждате в действие, за да извървите заедно с много други пътя към НОВИЯ СВЯТ.

Тези, които са по-силни ще носят по-слабите, когато реките станат турбулентни. Тези, които имат велика сила, ще помагат на малките, които не разбират и ще им показват пътя напред.

Говорихме ви за промяна. Искахме да повярвате в думите ни и вие слушахте със сърцата си и сега ние ..заедно...ръка за ръка ще преминем Моста.

Вие ни викате, когато сърцата ви плачат ....ние ви отговаряме и чувстваме мъката ви, и все пак не можем да ви позволим да се удавите в собствените си сълзи. Затова имаме нужда да ни призовавате. Ние, които сме вашето семейство, се присъединяваме към вас сега в благословен съюз, за да ви кажем, че процесите започнаха, въпреки, че не се виждат, и когато в един славен момент разкрием нашата ИСТИНА, за да я видят всички, тогава всички ще ЗНАЯТ.

Някои от вас са сънували този момент. Някои от вас позволяват на сърцата си да им покажат картини от това, което предстои. Няма място в сърцата ви за отричане на СВЕТЛИНАТА, която ще изпълни цялото ви същество. Защото тази Любов изпълнена със Светлина ще стопи ЧУВСТВАТА ви в блаженство мигновено.

И този ден ще дойде. Вие го ЗНАЕТЕ. Ще остави следата, която ще промени завинаги вашия свят , какъвто го познавате днес.

Затова, освободете се от страховете си за това, което се случва около вас. Знайте, че БОЖЕСТВЕНАТА искра във всеки от вас не може и няма да изгасне. Ние сме тук, за да ви съдействаме. Ние сме тук, за да ви помагаме и водим напред. Ще ни ПОЗНАЕТЕ,  когато си мечтаете, че ни познавате. Защото вашите мечти са бъдещата ви реалност.

Прегръщаме ви ... Наше семейство в Светлина.

Златните Лъчи.


image

Чрез Blossom Goodchild на 13/07/2010

http://blossomgoodchild.blogspot.com/2010/07/it-has-begun-can-you-feel-it.html




Гласувай:
31



1. bojo12345 - Всъщност, интуитивно всеки от нас знае, че не е сам!
23.05.2011 17:05
Поздрави!
цитирай
2. bven - На 1: Разбира се, Божо12345, ние никога не сме сами.
23.05.2011 20:02
Но сега нещата вървят с огромни скорости, ние не ги усещаме, но промените настъпват. Затова са постоянните некомфортни състояния, учудване на нечия реакция или просто чувството, че не те разбират...Радостното е, че има кой да ни помага и води. Както винаги е било. :)
Хубава вечер!:)
цитирай
3. zoqsun - БОЖЕСТВЕНАТА искра във всеки от вас ...
29.05.2011 15:15
БОЖЕСТВЕНАТА искра във всеки от вас не може и няма да изгасне. Затова освободете се от всички модели, които ви държат и заробват. Освободете душите си и ЗНАЙТЕ, че СВЕТЛИНАТА, КОЯТО СТЕ се готви да заблести. Тази ваша Светлина е тази Светлина, която Е всеки един от нас и тя се зарежда с готовност за това, което предстои!
Благодаря!!!Светим и обичаме,прегръщам те с много Любов!!!!!!
цитирай
4. bven - На 3: zoqsun, всеки от нас носи Светлината - той е Светлина!
30.05.2011 19:58
Само това тяло, дето сме си го избрали за облекло малко утежнява ситуацията, но иначе как ще знаем какво е топло, сладко, ароматно, болно и т.н.?!:) Нека си вървим по пътя и да даваме Любов и Светлина. Бъди щастлива!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833702
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава