Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2011 08:05 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 58 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3624 Коментари: 6 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Защо „добрите" енергии са по-силни?
Ще отговоря със следния обикновен пример:
Да си представим стая през светъл ден. Никаква - колкото и да е голяма - сянка не може да измести напълно светлината от стаята. Дори навън да е тъмно, все има и малко светлина. Нека обърнем нещата: намираме се в напълно затъмнено помещение. Достатъчен е и най-малък лъч или най-безобидна свещичка, за да „разгони" голяма част от тъмнината.
De facto светлината може да прогони тъмнината, но тъмнината не може да прогони светлината, защото реално мрак не съществува, той не е нищо повече от липса, отсъствие на светлина! Следователно тя винаги е по-силна!
Пренесено към тъмните сили означава: радостта и смехът премахват и най-мръсното енергийно блато, или казано по друг начин - светлината, любовта и радостта се спуска там, където е „нищото": липсата на светлина, на любов, на радост.

Какво представлява обсебването?
Задължително повтаряме още веднъж! Разбрахме от Ариан, че душите без светлина, наречени демони, вземат необходимата им енергия от хора, с които успяват да влязат в резонанс - от тези, които с мислите, чувствата и действията си продуцират мрак.
Никой демон или друго енергийно същество не може просто ей така, от нямане какво да прави, да се нахвърли на някого. Ако обаче се навъртат около човек с дефектна аура (подобната на пашкул енергийна защита на душата ни), на повредените места се задържа нещо демонично и тогава говорим за „обсебване". Силните демони предизвикват в нас страх, защото страхът е една от най-силните емоции, която дава енергия на съществата без светлина. В книгите си баща ми нарича това енергиен вампиризъм. Всъщност тези същества не могат да причинят нищо повече.

Обсебване в случая означава, че някакво чуждо тъмно същество или демон прониква в съзнанието ни или се закачва за нас. Вероятно подобни същества се намират близо до нас и чакат слаб или подходящ емоционален момент, когато „не сме на себе си" - това понякога се случва в живота. Ако се отворим, т.е. изпаднем в резонанс с тъмното същество и започнем да се държим като него - агресивно, изпълнени с омраза, гневно, търсещи отплата, с желание за бой, изпълнени със страх или опиянени - то, така да се каже, получава входен билет. Законът е „Подобното привлича подобно". Виновен е не демонът, а обсебеният, защото съзнателно или не го е допуснал в себе си. Едно дете-медиум веднъж ми разказа какво ставало в дискотеките и при хората, употребяващи наркотици. Невероятно...

Нека не забравяме и филмите на ужасите. В Холивуд често се случва артистите, участващи в подобни продукции, внезапно да починат по време на или малко след снимките. Най-известният пример е „Полтъргайст".
Не става дума за „случайност", а за Закон за подобието. Ако гледаме филми за демони, вампири или полтъргай-сти, не трябва да се учудваме, че те се чувстват привлечени. Следователно и чрез тях, т.е. заради предизвиканите от екрана емоции, може да се стигне до обсебване. През последните си години актьорът от „Дракула" Бела Лугози наистина спеше в ковчег. Той не само силно се беше идентифицирал с ролята, но вероятно е влязъл в резонанс с чуждо същество, което се е чувствало добре от постъпката му.

Това всъщност са тъмните сили, които инспирират нашите илюминирани приятели и им дават страхотните идеи, че на хората трябва да се имплантира чип, че всички раси по света трябва да се смесят, че е необходимо всичко да се следи и контролира и - което е заклетата им цел: че част от населението трябва да бъде заличено. Това са съществата, вдъхновили Албърт Пайк; те инспирират днешните властници - илюминатите, които държат политиците в ръцете си и в края на краищата не ни позволяват да спим спокойно.
Положението обаче изобщо не е безнадеждно - надеждата има нещо общо със светлината.
Иска ми се още веднъж да резюмирам това, което узнахме за финия свят (отвъдното), защото то е основата за новия светоглед, който ще Ви изложа малко по-късно.





Гласувай:
20



1. yotovava - Тук се потвърждават голяма част от моите наблюдения.
25.05.2011 10:03
И може би поради тези причини не обичам да чета крими-истории или да гледам подобни филми, както и вампирските.
Но обичам много комедийните предавания, които ме зареждат със смях и добро настроение.
Максимата ми за живота е всяко зло за добро - обикновено не знаем какво се случва след тежките моменти, но то винаги е добро.
Поздрави
Валя
цитирай
2. bizcocho - "В книгите си баща ми нарича ...
25.05.2011 12:24
"В книгите си баща ми нарича това енергиен вампиризъм. Всъщност тези същества не могат да причинят нищо повече." - има ги в живота. Много са досадни!
цитирай
3. bven - На 1: Здравей, Валя.
25.05.2011 19:54
Естествено е комедиите да зареждат положително - 10 минути смях са равни на 1 час гимнастика! Наистина след всяко зло идва добро и ни учат: и доброто, и злото! Остава само да се доверим на Висшия Аз, защото той знае всичко.
Хубава вечер ти желая!:)))
цитирай
4. bven - На 2: Досадни са, причиняват това, което искаме да причинят, защото подобното привлича подобно!
25.05.2011 19:58
Затова е най-добре да се избягват такива личности и ситуациите, които те провокират. За наше добро.... Светлината може да прогони тъмнината, но тъмнината не може да прогони светлината, защото реално мрак не съществува, той не е нищо повече от липса, отсъствие на светлина! Следователно тя винаги е по-силна!
Светла вечер!:)
цитирай
5. ckarlet - "Достатъчен е и най-малък лъч ...
26.05.2011 07:55
"Достатъчен е и най-малък лъч или най-безобидна свещичка, за да „разгони" голяма част от тъмнината."
Не бях се замисляла, но това е голяма истина, Вven!
Поздрави и хубав ден!
цитирай
6. bven - На 5: Радвам се, че намираш нещо близко и хубаво, ckarlet!
26.05.2011 09:07
Понякога научаваме това, към което се стремим, неочаквано за нас! Сигурно тогава сме готови да го разберем!:)))
Хубав и светъл ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833571
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава