Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2021 07:23 - новомислене от вселенската Ка-школа
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Тази статия е посветена на теорията за "квантовата телепортация". Това е почти "класически" клон на физиката и сега се работи усилено по създаването на квантови компютри, чиято скорост на изчисление ще бъде равна на безкрайност. Както винаги, учените изведоха дузина формули, заровиха цялата философия под купчина цифри и адаптираха Божия дар за готвене на пържени яйца.

Мисля, че тази информация също е от значение. Наистина исках да цитирам информация от книгата на Р. А. Уилсън „Космическият тригер ...“
... "През 1890 г. Хенри Адамс стигна до убеждението, че индустриалната технология се развива съгласно геометричен или експоненциален закон. Тоест научният и техническият прогрес не се подчинява на линейна връзка 2 4 6 8 10 12 ...,а по-скоро се случва експоненциално 2 4 8 16 32 64 128 256 ...

Братята Маккена, специалисти по антропология, биология, химия и ботаника, проведоха експеримент за метапрограмиране в Горна Амазонка, използвайки местен "магически грип", който съдържа психеделици от семейството на псилобицините. (книгата описва също много подробно историята на синтеза и психеделичните изследвания в лабораториите на ЦРУ LSD-25-бел. мин.) В продължение на 37 дни те усещат прилив на психически способности с едновременно нарастване на съвпаденията-синхронности,  както и наличието на извънземно насекомоподобно образувание, което очевидно е било антрополог от бъдещето (???).

Историята на 20-ти век изглеждаше като отчаяно (и често несъзнавано) усилие да се построи космически кораб, който да напусне Земята и да се върне в Галактическия център.

...В продължение на шест години братята разработват модел, който да обясни въздействието на психеделиците като цяло върху техния опит, по-специално. ... Включва организирането на множество експерименти в областта на невропсихологията, химията и квантовата физика, които може да се окажат повратна точка за целия научен мироглед като цяло.

Накратко, братята Маккена приемат нашата Вселена за холограма, възникнала по време на взаимодействието на две хипервселени, по същия начин, както се създава обикновена холограма, когато взаимодействат два лазерни лъча. Едно от последствията от този модел е, че ако нашата Вселена е холограма, тогава, както е известно от холографията, всяка от нейните частици съдържа информация като цяло .... Това всъщност означава, че всеки атом съдържа "мозъка" на цяла Вселена.

По същество това е основната аксиома на магията, формулирана за първи път в един от микробите: „Каквото е долу, това е и горе“. Алхимиците и окултистите обикновено се позовават на това като на принципа на „макрокосмоса в микрокосмоса“.

И така, през последните два часа преди да бъде взривен, той вече се разширява върху осъзнаването и силата, във всеки случай, от който е сравним с освобождаването на живота от повече или по-малко от Земята и Космоса. За спорните братя M в периода от 2011 до 2012 г. това все още е истинско космическо действие. А тогава е много трудно и ще се отървем от хиперболата и я представим като нещо смислено. "

Но братята М. отиват много по-далеч. Казват, че в холограмата на нашата Вселена има 64 времеви скали. Това, което наричаме „ум“ или „съзнание“, е стабилна форма на вълната в тези 64 времеви системи.

Когато двете хипервселени (ин-ян -?), Които съставляват холограмата на познатата Вселена, си взаимодействат във времето, „умът“ се разширява все повече и повече в нашия континуум. В конкретни физически термини това означава, че квантовите връзки на ДНК се развиват все по-бързо и по-бързо. Ние се надпреварваме с не една, а 64 еволюционни вълни, всяка от които се издига към всеобщо космическо пробуждане. В съответствие с този модел, квантовата информационна система в ДНК се изследва от нейните висши нервни центрове. И ако братята М. са прави в същността на своята теория, то всяко психеделично пътуване е буквално пътешествие през квантова информационна система със свръхсветлинна скорост, тоест извън времето в местната "Айнщайнска" вселена ... Но тук напълно разумен е въпросът: кога тези 64 времеви скали ще достигнат своя връх в нашето линейно време?

Братята М. въведоха в компютъра си програма, съдържаща данни за 64 времеви системи и получиха отговор, че този скок ще се случи около 2012 г.
Проектът на братята М. е малко по-драматичен от експоненциалните ускорения, за които говориха Хенри Адамс, Кожибски, Фулър, Тофлър и дори Лири, тъй като в рамките на тази теория всички 64 времеви скали ще кулминират едновременно. С други думи, те подчертават:
- 4300-годишен цикъл от момента на урбанизация до зараждането на съвременната наука;
- 384-годишен цикъл, през който са направени по-значителни открития в науката, отколкото в 4300-годишен цикъл.
-67-годишен цикъл (започнал с технологичен напредък през 40-те години на този век, включително в областта на ядрената енергия и изследванията на ДНК, и ще достигне своя връх през 2012 г.), когато напредъкът ще настъпи с по-голямо ускорение, отколкото се е случило от епохата на Галилей до експлозията в Хирошима;
-384-дневен цикъл (през 2011-2012 г.), когато ще се случат повече трансформации, отколкото във всички предишни цикли;
-6-дневен цикъл в края на предходния цикъл, в който събитията ще настъпят още по-бързо;

Нататък в последните 135 минути ще бъдат преминати 18 бариери (т.е. еволюционни скоковe, сравними по мащаби със зараждането на живота, изобретяването на език, добавете безсмъртието  - прим. RAU) при което  13 от тях през последните 75 * 10 -4 секунди.

И така, през последните два часа преди  взрива , ще преживеем 18 разширявания на съзнанието и силата,  всеки  от който е сравним с освобождаването  на живота от морето на сушата  или излизането от Земята в Космоса. И преди последните 0,0075 секунди от Великия цикъл, да преминем 13 трансформации . Ако се вярва на  братя M, в периода от 2011 до 2012 г. ще започне истинско космическо действие. А тогава ще е много трудно да се отървем от хиперболата да си  представим какво значи всичко това. "
 /превод от руски ез./




Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14942702
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава